nachtvkees2016MarcoP


Inschrijving geopend!

Zet in je agenda: zaterdag 3 september de Soupertocht – of de Nacht van Kees!
Het gezamenlijke evenement van SoCom en Toercommissie heeft dit jaar Marco Polo als thema. Lekker breed, dus laat je fantasie de vrije loop en pas jezelf en je boot aan de ondernemende ontdekkingsreiziger aan. Hoe origineler, hoe meer kans je maakt op een van de mooie prijzen!

De route

Om 17.30 uur gaan de eerste boten in het water. De tocht gaat over het Spaarne, de Mooie Nel, de Liede en via de Ringvaart terug naar het vlot. Of omgekeerd als de wind daar aanleiding toe geeft. Halverwege kun je rekenen op een lekkere snack.
Bij terugkomst wacht je een uitgebreid diner, met als klap op de vuurpijl het overheerlijke ijsbuffet! Om 21.00 uur begint de kok met serveren, zorg dus dat je op tijd terug bent.

 

Inschrijven
Doe mee, met je hele ploeg of individueel, en schrijf je in op de lijst in het afschrijfhok. Naast de hoofdingang vind je de enveloppen waarmee je je kunt inschrijven voor het diner. Deelname kost 17,50 per persoon. Zet de namen van je ploeg op de envelop, doe het geld erin en stop de envelop in het kastje ernaast.

Als je net bent begonnen met roeien kun je beter een jaartje wachten, want de tocht is 21 kilometer. Natuurlijk ben je wel van harte welkom voor het diner.

Lid worden
lenterace
button stremming 2018
8 en vullen
Button woensdagavondeten
Bardienst_geruild

Partners

 

SRD Ambassador banner

 

coffeatworklogo

Vaarverbod?