previous arrow
next arrow
Slider

Nieuwe beheerder gezocht!

Geschreven door Lian The

Na drie jaar op een goede wijze de rol van beheerder te hebben vervuld, heeft Pieter Bakker te kennen gegeven binnenkort te zullen verhuizen. Hij zal begin augustus 2020 zowel zijn functie als beheerder van het gebouw beëindigen als de dienstwoning verlaten. Door zijn aanstaande vertrek ontstaat een vacature die we graag weer willen invullen. Een nieuwe beheerder dient er rekening mee te houden dat een verbouwing van het clubhuis in voorbereiding is. Die is nog geheel afhankelijk van besluitvorming van de leden, maar zou mogelijk in 2021 van start kunnen gaan. Gedurende een periode van verbouwing zal de dienstwoning niet bewoonbaar zijn.

 

De KR&ZV "Het Spaarne" zoekt een actieve, enthousiaste beheerder voor haar clubgebouw.

Enkele belangrijke taken van de beheerder:

  • het dagelijks openen en sluiten van het gebouw;
  • het handhaven van orde en netheid in het gebouw en op het terrein;
  • het signaleren van storingen en gebreken;
  • het uitvaardigen en opheffen van roeiverboden;
  • het signaleren en voorkomen van vernielingen, diefstal, brand etc.

Het betrekken en bewonen van de dienstwoning is een verplicht onderdeel van de arbeidsovereenkomst. De kandidaat moet beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden, moet dienstverlenend zijn ingesteld en moet betrouwbaar en accuraat zijn.

 

Al hoewel er zich reeds enkele kandidaten gemeld hebben, roepen we belangstellenden voor de functie van beheerder van het clubgebouw op een sollicitatiebrief met CV voor 8 juli 2020 te sturen naar de commissaris materiaal via . Via dat mailadres kunnen ook nadere inlichtingen worden ingewonnen, zoals het overzicht van alle taken en verantwoordelijkheden. De sollicitatiecommissie bestaat uit de commissaris materiaal en de penningmeester. De aanstelling zal op voordracht van de commissie door het dagelijks bestuur van de vereniging worden verricht.

Instagram