headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Heb je de lustrumfoto's al gezien?

Geschreven door Martijn van Oort

MerijnSoeters lr online 2409 350Inmiddels zijn we weer bijgekomen van ons lustrumweekend. En gelukkig hebben we de foto's nog! De foto's die we al hebben, staan hier en in het fotoboek. Nog niet alle fotografen zijn hun donkere kamer uit. Binnenkort dus nog meer foto's, kom vooral nog even terug!

Deze foto is van de vlootschouw en is gemaakt door Merijn Soeters. Als je op de foto klikt, krijg je een vergroting te zien.

Poetsmomenten voor vlootschouw

Geschreven door Beate Rookmaker-van Arkel

Oproep aan allen!

Een schone vloot geeft op 4 september een prachtige vlootschouw. ALLE boten moeten worden schoongepoetst, want alle boten varen mee in de schouw. De boten zijn gedurende de hele Corona-periode niet of nauwelijks gepoetst en kunnen wel een flinke schrobber gebruiken. Met een klein groepje is dit niet te doen, maar als we allemaal ons steentje bijdragen komt het goed.

Geef je op...

Lees meer...

Oproep vrijwilligers inpakken tasjes voor vlootschouw en fietstocht

Geschreven door Edward van der Zwaag

Om tijdens het lustrumweekend alles goed te laten verlopen zijn veel vrijwilligers nodig. Het bestuur, de Lustrumcommissie en de Socom is al weken bezig het lustrumfeest strak op poten te zetten.

Voor het inpakken van de 400 tasjes met drinken, fruit en etenswaren is extra hulp nodig. Dirk van den Broek uit Hoofddorp heeft de tasjes en de inhoud beschikbaar gesteld. Deze moeten wel gevuld worden...

Lees meer...

Ook exposeren tijdens de kunstmarkt op 5 september?

Geschreven door Edward van der Zwaag

Een receptie? Een kunstmarkt? Een culturele happening?

Een glas wijn, koffie of thee erbij? Nog even je persoonlijke magazine ophalen? En een gedenkwaardige speech van onze voorzitter? Het kan allemaal op zondagmiddag 5 september in onze Loods aan het Marisplein in Heemstede. Laat aan je familie, vrienden of buren eens zien welke boten we allemaal bezitten en bekijk ook de plannen van de...

Lees meer...

Persoonlijke e-mail verzonden aan alle Spaarneleden op 9 juli 2021

Geschreven door Edward van der Zwaag

 

Beste Spaarnelid,

Natuurlijk heb je allang vernomen dat we als KR&ZV Het Spaarne alsnog ons 135+1 jarig lustrum gaan vieren in het weekend van 3, 4 en 5 september 2021. We hebben een programma met veel verschillende activiteiten samengesteld en nodigen je van harte uit je daarvoor in te schrijven. Doe je mee? De inschrijving is geopend!

1.  Vrijdagmiddag 3 september start...

Lees meer...
Instagram