Onze leden kunnen onder zeer strikte voorwaarden en in beperkte mate weer het water op. Zie daarvoor het coronaprotocol roeiers en het coronaprotocol zeilers. Alle evenementen tot 1 september zijn afgelast. Het bestuur houdt alle ontwikkelingen in de gaten en plaatst updates op de website, in de nieuwsbrief en in de Loods.

Doe voorzichtig en onderhoud in deze moeilijke tijd zo goed als mogelijk onderlinge contacten. We kijken uit naar het moment waarop er weer gewoon geroeid en gezeild kan worden en waarop we elkaar in goede gezondheid op een vlot of steiger in Heemstede of Haarlem terugzien.

KikarowOp zaterdag 9 februari 2019 organiseert Het Spaarne een KiKaRow Bridgedrive. De kosten voor de bridgedrive zijn € 40 per paar, inclusief een welkomst kopje koffie of thee en enkele hapjes tijdens de drive.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Dat vind je achter deze link.

 

De inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld.

 

De opbrengst van de bridgedrive gaat naar KiKaRow. Contactpersoon is Madelon Meijer-van Emden. De leiding van de bridgedrive is in handen van Henk Slagmolen en Josephine Smits. Wil je meer weten over de bridgedrive? Mail ons dan op

De bridgedrive begint om 19.30 uur (de zaal is open vanaf 18.45 uur).

Meer informatie over het Rondje Nederland vind je op www.kikarow.nl

Lid worden
Coronaprotocol
Coronaprotocol zeilen
indoor at home
Button FB IG timeline Zonder afbeelding

Partners

 

SRD Ambassador banner

 

coffeatworklogo

Vaarverbod?

Instagram