Altijd al een keer willen exposeren met je schilderijen, beeldhouwwerken, foto’s of sieraden? In het weekend van 23/24 maart krijg je de kans je werk te laten zien en te verkopen op de expositie Kunst voor Kika. Bij verkoop draagt de maker (net als bij een echte galerie) 50% van de opbrengst af. De totale opbrengst zal in het kader van onze activiteiten voor KiKaRow worden overgemaakt naar het Prinses Máxima Centrum, Utrecht om bij te dragen aan verder onderzoek naar kinderkanker.

Zo doe je mee:

  • Alle Spaarneleden, hun familie en vrienden kunnen voor 1 maart via de mail een foto van het werk insturen. Het onderwerp is vrij.
  • De foto kan worden gemaild naar , voorzien van de volgende informatie: naam, leeftijd, technische gegevens, titel, formaat, de gewenste (liefst betaalbare) verkoopprijs.
  • Na deze inzenddatum wordt binnen twee weken een keuze gemaakt voor de expositie op basis van kwaliteit en diversiteit. Bij deze selectie is o.a. kunstschilder en Spaarnelid Isa Ondracek betrokken.
  • De gekozen kunstenaars krijgen persoonlijk bericht en nadere informatie.

De expositie vindt plaats op De Loods op zaterdag 23 en zondag 24 maart van 13.00-17.00 uur. De feestelijke vernissage (waarbij iedereen van harte welkom is) is zaterdag 23 maart om 14.00 uur.

Anna Bertha de Rooij

Werkgroep KiKaRoW

Lid worden
Coronaprotocol
Coronaprotocol zeilen
indoor at home

Partners

 

SRD Ambassador banner

 

coffeatworklogo

Vaarverbod?

Instagram