Kikarow‘Zoveel jaren roeien we al met elkaar en wat zou het leuk zijn als we een mooie serie van onze ploeg hebben! Sterk op het vlot met onze boot op de schouders, Stoer staand met de riemen in ons hand, vrolijk zittend in onze boot!’. Deze kans is er nu!

 

Een van de Spaarne-acties in het kader van KiKaRoW is dat je je als ploeg door een topfotograaf kan laten fotograferen. Wat te doen? Als ploeg meld je je door jullie contactpersoon aan op met de vermelding van het aantal leden voor de actie 'Op de foto voor KikaRow'. Je maakt tegelijkertijd het totaal van €10,- per lid over op de Spaarne Bestuurrekening NL51 ABNA 0823386082  met de omschrijving Op de foto voor KikaRow.

 

Je ontvangt daarna per mail een bevestiging met de namen van de fotografen. Als ploeg maak je zelf een afspraak met een van de fotografen. Hugo Cohen, Steven Olthof, Martijn van Oort en Eduard van der Worp zijn onze KiKaRoW fotografen die zich belangeloos inzetten. Je bespreekt met jouw fotograaf hoe jullie graag vanaf en op het vlot gefotografeerd wilt worden. Als ploeg schrijf je de boot af.

De contactpersoon ontvangt van de fotograaf 5 foto's digitaal, die doorgestuurd kunnen worden naar de ploegleden. Pak deze leuke kans en meld je aan!

 

Meer informatie over Rondje Nederland vind je op www.kikarow.nl

Lid worden
Button woensdagavondeten
Coronaprotocol
Coronaprotocol zeilen

Partners

 

SRD Ambassador banner

 

coffeatworklogo

Vaarverbod?

Instagram