De KiKaRoW-karavaan is inmiddels van start gegaan en vaart de komende maanden langs 60 roeiverenigingen om het geld in te zamelen dat het afgelopen jaar door allerlei activiteiten bij elkaar is gebracht. Op zaterdag 13 juli komt de speciale roeiboot ‘De Vin’ met bekende roeiers en ex-kankerpatiëntjes langs bij Het Spaarne.

 

Spaarneleden, familie en vrienden zijn van harte welkom op de laatste KiKaRoW-lezing op maandag 13 mei:

 

VISIE OP COACHEN

door Olympisch kampioen en ex-Spaarnelid KIRSTEN VAN DER KOLK

 

Kirsten van der Kolk, Nederlands kampioen skiff in 2003, driemaal Nederlands kampioen in de lichte dubbel twee en driemaal deelneemster aan de Olympische Spelen (Sydney 2000, Athene 2004 en Peking 2008 – waar ze goud won!) roeide kort bij Het Spaarne. Inmiddels is ze bondscoach van het Dames Nationaal Roeiteam, trainer en spreker bij Kolk Sportinspirations en actief in het onderwijs en in diverse besturen.

 

“Coachen lijkt helemaal niet zo moeilijk: je pakt je fiets, soms een motorbootje en een toeter en je roept een paar aanwijzingen naar een roeiploeg. Maar zo simpel is het niet. Aan coaching liggen verschillende visies ten grondslag – een visie op techniek, op presteren (of niet) en op ploegdynamiek. In mijn presentatie ga ik uitgebreid in op mijn kijk op coaching. Hoe deze vorm heeft gekregen en hoe die zichtbaar wordt in de dagelijkse praktijk.

 

Belangrijk onderdeel van mijn carrière was de overgang van topsporter naar sportcoach en hoe die twee zich tot elkaar verhouden. Genoeg om over te vertellen, maar er zal ook genoeg ruimte zijn om vragen te stellen. Kom dus allemaal naar deze mooie, interactieve avond!”

 

Meld je aan! Kaarten (10 euro pp, inclusief koffie/thee) zijn vooraf te bestellen via . Betaling kan op maandag 13 mei aan de zaal. Aanvang lezing: 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

 

Meer informatie over Rondje Nederland vind je op www.kikarow.nl

Lid worden
Button woensdagavondeten
8 en vullen
Rowing Dinner

Partners

 

SRD Ambassador banner

 

coffeatworklogo

Vaarverbod?

Instagram