KikarowDe KikaRow activiteiten zijn een groot succes! Voordat de KikaRowboot ‘The Vin’ 13 juli bij het Spaarne langskomt en wij de opbrengst overhandigen, organiseert Daan van der Biezen op zondagmiddag 7 juli de eerste TRIATHLON voor SpaarneJeugdleden

 

Een triathlon met achtereenvolgens roeien over 1,1 km (naar roeivereniging Amphitrite in een C4), 2,6 km hardlopen langs het Spaarne en 1km ergometeren in het clubhuis.

Op zondagmiddag 7 juli vanaf 14.00 uur wordt deze sportieve prestatie in ploegen geleverd door Spaarnejeugdleden. Tijden worden per ploeg gemeten en er zijn wat kleine prijsjes en medailles te verdienen. Na afloop gezamenlijk iets drinken en pannenkoeken eten.

 

Oproep:

  • Formeer ploegen van vijf personen per leeftijdscategorie (12-14 jr, 15-16 jr, 17-18 jr). Een mixed ploeg met jongens/meisjes kan ook.
  • Laat je sponsoren door ouders, ooms en tantes, buren ed. en breng minimaal euro 20,- per persoon mee. Er is ook een leuke verrassing voor het jeugdlid met de hoogste sponsoropbrengst! Uiteraard verwachten wij veel aanmoedigende Spaarneleden.
  • Inschrijven kan via email: 

Meer informatie over Rondje Nederland vind je op www.kikarow.nl

Lid worden
Coronaprotocol
Coronaprotocol zeilen
indoor at home

Partners

 

SRD Ambassador banner

 

coffeatworklogo

Vaarverbod?

Instagram