KikarowZaterdag 13 juli sluit Het Spaarne de activiteiten voor het goede doel KikaRow af. Op die dag komt The Vin vanuit ZVV Zaandam gevaren, bezoekt Het Spaarne in Heemstede en roeit dan door naar Amsterdam. 

Met Spaarne-roeiboten ( en een 5-tal sloepen van Spaarne-leden) wordt The Vin opgewacht bij de grote sluis in Spaarndam om daarna samen op te roeien naar het clubgebouw aan het Marisplein.

Je kunt van de locatie aan het Spaarne vertrekken en heen en terug roeien, je kunt ook starten bij de locatie Mooie Nel.

 

We verzamelen met alle roeiboten op de locatie Mooie Nel, waar koffie en koek voor de roeiers klaar staat.   Vervolgens vertrekken we gezamenlijk richting de sluizen in Spaarndam om The Vin op te halen. Daarna wordt er gezamenlijk terug geroeid naar onze locatie aan het Spaarne, waar een feestelijke lunch plaats vindt.

 

Vermeld bij je aanmelding of je op de locatie Spaarne of de locatie Mooie Nel wil starten met de tocht. Wij zorgen er dan voor dat er ook boten op de Mooie Nel klaar liggen. Als je van de locatie Mooie Nel vertrekt,  zorg je zelf met je ploeg voor het vervoer naar de Mooie Nel.

 

Je kunt je individueel  en als (complete of niet-complete ploeg) aanmelden. Als een ploeg niet compleet is , proberen wij met de beschikbare boten ploegen compleet te maken. Je kunt een voorkeur voor een boot aangeven, mits het een gestuurde boot is.

 

Voor € 5,00 kun je deelnemen aan de lunch en ook zonder deel te nemen aan de roeitocht ben je daarbij van harte welkom. Bij inschrijving graag gelijk, liefst per ploeg, de bijdrage van € 5,00 per persoon overmaken op de Spaarne-rekening NL51 ABNA 0823 3860 82 onder vermelding van Aantal deelnemers lunch 13 juli KiKa RoW 

 

Het programma ziet er in tijd als volgt uit:

8.00-8.30 uur

Roeiers, die heen en weer roeien vertrekken vanaf de locatie het Spaarne  

  • Via Het Spaarne door Haarlem heen ruim 1 uur,
  • via de Ringvaart langs Vijfhuizen heen ruim 1,5 uur.

9.30 uur

Verzamelen roeiers die vanaf de locatie Mooie Nel vertrekken

9.30-10.00 uur

Koffie met koek voor alle roeiers op de locatie Mooie Nel

10.00 uur

Vertrek alle roeiers naar de grote sluis van  Spaarndam , vanaf locatie Mooie Nel

10.15-10.30 uur

Doortocht van The Vin door de grote sluis van Spaarndam.

10.30 uur

Vertrek vanaf Spaarndam, roeiboten- en sloepen optocht, voor of achter The Vin, richting het clubhuis van het Spaarne aan het Marisplein.

11.30 uur

Feestelijkheden met toespraakjes op het clubhuis en overhandiging van de cheque als resultaat van de Spaarne KikaRow activiteiten. Lunch.

12.30  uur

Vertrek  van The Vin Richting Amsterdam.

 

Opgeven

Je geeft je op door uiterlijk dinsdag 9 juli een e-mail te sturen naar met daarin

  • alle namen van de roeiers (incl stuur),
  • of alle roeiers deelnemen aan de lunch (wie wel, wie niet),
  • de vertreklocatie (de Loods in Heemstede of de Mooie Nel in Haarlem),
  • je voorkeur voor een boottype
  • eventuele opmerkingen

Bij inschrijving graag gelijk, liefst per ploeg, de bijdrage van € 5,00 per persoon overmaken op de Spaarne-rekening: NL51 ABNA 0823 3860 82 onder vermelding van Aantal deelnemers lunch 13 juli KiKa RoW 

Lid worden
Coronaprotocol
Coronaprotocol zeilen
indoor at home

Partners

 

SRD Ambassador banner

 

coffeatworklogo

Vaarverbod?

Instagram