headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Coastal Rowing Fun Beach-Sprint

Geschreven door Willem Jan van der Hoeven

In het bijna 140-jarig bestaan nog nooit vertoond! Op 29 juni organiseren we voor Spaarne-leden een spectaculaire Coastal Rowing Fun Beach-Sprint bij Watersport vereniging Zandvoort!

Mis deze unieke kans niet! Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in en beleef een onvergetelijke dag vol watersport en plezier.

Na drie geslaagde coastal clinics in Muiden, organiseren we een fun beach sprint op zaterdag 29 juni a.s. 

We organiseren deze dag samen met roeivereniging WIII uit Amsterdam, KNZ&RV Muiden en Watersportvereniging Zandvoort. Het wordt een gezellige dag waarbij in coastal C4’en er in verschillende heats gestreden wordt om de allereerste beach sprint coastal bokaal. Daarnaast zijn er activiteiten op het land en is het mogelijk om (indien het weer het toelaat) je behendigheid op zee te testen in een C1.

Eisen en begeleiding
Omdat dit evenement op zee plaatsvindt, geldt een minimum leeftijd van 16 jaar en moet je minimaal in het bezit zijn van de vaardigheidsproef Scull 2. De boten worden gestuurd door ervaren coastal sturen en bemand met één ervaren coastal roeier.  Iedere ploeg krijgt begeleiding en instructie over veiligheidsmaatregelen zoals in- en uitstappen, wegvaren en aankomen. Op het water zijn voor de veiligheid twee rubberboten (RIB’s) aanwezig.

Locatie

Watersportvereniging Zandvoort, Boulevard Paulus Loot 1-Z, 2042 AD Zandvoort.

Dagindeling

Het event start om 12.00 en wordt afgesloten met een gezellige borrel waar iedereen welkom is . Er wordt geracet in twee banen  waarbij iedereen minimaal twee keer kan sprinten. 

Deelnemer helpen elkaar met in en uitstappen en eventuele andere hand en spandiensten op de dag zelf. Kortom, vooral veel fun en gespetter. Bij teveel wind is er een alternatief strand programma met turbo vliegers en catamaran zeilen onder toezicht van ervaren bemanning. Als het echt te gortig wordt annuleren wij het evenement kosteloos.

Aanmelden en kosten

We hebben per vereniging een beperkt aantal plekken beschikbaar, schrijf je vòòr 14 juni in via deze link: https://forms.gle/vWi2otTjifKhdF5N8. Inschrijven met een volledige ploeg is niet mogelijk, de organisatie deelt de ploegen in zodat iedere ploeg evenveel kans maakt op de overwinning. Om de kosten enigszins te dekken, vragen wij een bijdrage van 10 euro voor je deelname. Nadat de inschrijving definitief is, krijg je een bevestigings e-mail. Hierna worden de kosten via de gebruikelijke automatische incasso geheven.

Voor eventuele vragen kun je contactopnamen via

Wij hebben er zin in!

Coastal 3

Instagram