headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Voorbereidingen Damwandroeien in volle gang!

Geschreven door IJsbrand van der Bent

De afgelopen week zijn er al heel wat voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd om het roeien vanaf dinsdag 18 juni tijdens het vervangen van de damwand mogelijk te maken. En dat is te zien! Het hout rondom het platje voor de bestuurskamer is verwijderd en dat legt direct bloot waarom het vervangen van de damwand zo noodzakelijk is: de hele boel staat op instorten daar! Om die reden is het platje ook onbereikbaar gemaakt door een balk over het trapje te leggen: het risico om met platje en al in het water te zakken is te groot.

De tijdelijke stellingen om de boten ten noorden en ten westen van de loods neer te leggen zijn gearriveerd en op de Mooie Nel zijn ze zelfs al opgebouwd. Zie de foto’s waar de vrijwilligers het beschermingsmateriaal aan het aanbrengen zijn. Ook de fietsenrekken zijn verwijderd en langs Het Spaarne opgesteld. Verzoek aan alle leden is om de komende tijd de fietsen buiten het terrein op te stellen.

Een vriendelijk verzoek aan leden die met de auto komen: we moeten het nog een beetje uitvogelen maar mogelijk dat geparkeerde auto’s op bepaalde plekken aan de kant van het verenigingsgebouw het manoeuvreren met boten over de weg wat lastig maken. Zou je je auto iets verder weg van het gebouw kunnen parkeren? We zullen de plekken die het betreft nog wel aangeven.

Stellingen plakken

Instagram