headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Outdoor training voor diegenen niet (nog) niet kunnen roeien

Sinds enkele weken kan er op onze vereniging weer in éénmansboten gevaren worden. Dit heeft uiteraard voor veel blije gezichten gezorgd maar als bestuur realiseren wij ons dat veel van onze leden niet in éénpersoonsboten kunnen, willen of durven varen. Zij staan daarom helaas nog op de kant en missen waarschijnlijk de sport en de sfeer op de vereniging.
Om ook deze leden iets te bieden willen we op dinsdagavond een outdoortraining organiseren. Deze outdoortraining zal worden gegeven door Raymond Frans, een van onze gewaardeerde indoortrainers en tevens fysiotherapeut.
Deze training is met nadruk gericht op de leden die nu niet kunnen roeien en zal wat rustiger zijn dan bijvoorbeeld de indoortraining die in de winter aan onze veteranen gegeven wordt. Raymond zal steeds trachten de training op de deelnemers af te stemmen. Wees dus niet bang dat het 'te zwaar' voor je is. Verder stellen we ons voor dat ploegjes gezamenlijk deel nemen en na afloop eventueel, op gepaste afstand, nog een koffie en/of versnapering nuttigen.
De training is op dinsdagavond om 19.00 uur en zal begin juni starten. Locatie is waarschijnlijk het grasveld van de Oosterhoutschool. Aan de training zijn voor de leden geen extra kosten verbonden. De training stopt zodra we weer in grote boten kunnen varen.
Voordat we definitief besluiten de training te starten willen we inventariseren of er voldoende animo is. Kan je, als je geïnteresseerd bent, een email sturen aan .
Bij voldoende animo gaan we dan verder met de organisatie.


Met sportieve groet,
 
Marco Blauwhof
Wedstrijdcommissaris KR&ZV het Spaarne
Instagram