headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Bericht van de VetClub voor alle veteranen- en clubroeiers

Wat heerlijk dat we het water weer op mogen! Voorlopig alleen nog in een skiff of met iemand uit je huishouden in een twee. Dat dat een flinke druk geeft op de skiffvloot is het bestuur en vetclub niet ontgaan.

 

In samenspraak met het bestuur is besloten om, naast de huidige toewijzingen aan de wedstrijdafdeling, ook enkele andere roeiers tijdelijk een Corona-permissie toe te kennen

voor een skiff, zodat de druk op de reguliere vloot iets afneemt. Om in aanmerking te komen voor permissie 'Voorrang zal worden verleend aan mensen die in het afgelopen jaar hebben deelgenomen aan wedstrijden of voornemens zijn dit komend jaar te gaan doen' dien je zsm en uiterlijk zaterdag 13 juni 12:00 schriftelijk je motivatie kenbaar te maken door een mail te sturen naar de vetclub. Vermeld daar in ieder geval in 

  • in welke skiff je normaal gesproken roeit, 
  • wat je gewicht is, 
  • op welke dagen je van plan bent te gaan skiffen en 
  • waarom je permissie aanvraagt.  
Boten worden alleen toegewezen aan gebruikers die minimaal 2 keer per week willen roeien. En er zal voorrang worden verleend aan mensen die in het afgelopen seizoen hebben deelgenomen aan wedstrijden of voornemens zijn om dit komend seizoen te doen. Uiterlijk maandag 15 juni 20:00 wordt bekend gemaakt of de permissie aan je wordt toegekend. Je kan dan tijdelijk deze specifieke skiff afschrijven met je eigen account. Bij veel animo kan het zijn dat er meerdere mensen permissie krijgen voor eenzelfde skiff. 
 

Belangrijk om te weten: de Corona-permissie is slechts tijdelijk. Zodra het is toegestaan dat ook volwassen roeiers weer met elkaar in 1 boot kunnen roeien, dan vervalt de permissie voor de skiff.

 

Vriendelijke groet,

 

de VetClub

Guido Hollander en Willemijn van Leeuwen

Instagram