headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Het Spaarne fietsshirt – 2e en laatste bestelronde

De eerste bestelronde van Het Spaarne fietsshirt was een groot succes. Voor diegenen die de eerste bestelronde van het prachtige Spaarne lustrum fietsshirt gemist hebben, maar toch nog graag een exemplaar willen hebben is er nu een éénmalige herkansing. Tot 1 oktober 2020 is het mogelijk om een bestelling op te geven met onderstaande link naar het bestelformulier.

 

Ontwerp en uitvoering

Het ontwerp en de uitvoering van de tweede bestelronde zijn exact gelijk aan de eerste keer. Zie voor verdere info over het shirt het eerste bericht op de website.

 

Maat en passen

De shirts zitten vrij strak om het lijf. Hier vind je een maattabel van AGU: https://agu.com/agumaattabel

De ervaring leert dat voor de aero-fit uitvoering het verstandig is één maat groter te bestellen. Echter, met de ervaringen van de eerste ronde raad ik iedereen aan om te passen. Probeer dit in eerste instantie bij iemand van vergelijkbaar postuur die zo’n shirt al in het bezit heeft.

Diegenen die dit niet lukt kunnen al wel een bestelling opgeven (maat Onbekend) en is er een éénmalig pasmoment op de zaterdag- en zondagochtend in het weekend 26/27 september. Hiervoor dien je je apart op te geven via deze link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SCmQGTkuLLEGbMvQSv1TNPrT_nKqatNSddYK_pTJ1pU/edit?usp=sharing

 

Kosten

De prijs per shirt in de tweede bestelronde bedraagt €65,59 inclusief BTW. De bestelling gaat door indien er minimaal 20 shirts worden besteld.

 

Bestellen

Het shirt kan besteld worden door het invullen van het Spaarne fietsshirt bestelformulier via de volgende link: https://forms.gle/ipSEF3nPhU3CDe1q9

Hierin dien je naam, e-mailadres, mobiel nummer, pasvorm, kleur en de gewenste maat op te geven. Je krijgt een bevestigingsmail van je bestelling en daarin zit ook een link om de bestelling aan te passen, mocht je een vergissing hebben gemaakt.

De mogelijkheid tot bestellen loopt tot donderdag 1 oktober 2020 !!!

 

Betalen

Iedereen die besteld heeft krijgt na 1 oktober een betaalverzoek en maakt daarmee zijn bestelling definitief. Alle betalingen dienen op of voor 4 oktober 2020 binnen te zijn. De order naar AGU gaat op 5 oktober de deur uit en bestellingen die niet betaald zijn komen daarmee automatisch te vervallen.

 

Levertijd

AGU heeft ca. 6 weken nodig voor de productie van de shirts. Bij bestelling op 5 oktober worden de shirts medio november geleverd. Op het moment dat de shirts binnen zijn krijgt iedereen bericht hoe en waar het shirt afgehaald kan worden.

Voor vragen:

Eelco van Rietbergen

 

Versie blauw, klik er op voor een vergroting

fietsshirtblauw

 

 

Versie wit, klik er op voor een vergroting

fietsshirtwit

Instagram