headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Loes van der Weiden overleden

Het bestuur ontving het droevige bericht dat Loes van der Weiden vrijdag 19 november totaal onverwacht is overleden. Loes is 37 jaar trouw lid geweest van het Spaarne en met haar ploegje roeide zij met veel plezier op vaste momenten. Het bestuur condoleert haar echtgenoot Jos , haar kinderen en kleinkinderen met dit plotselinge verlies.

Wieck van Baars verwoordt namens haar roeiploegje deze liefdevolle herinnering aan Loes:

Een liefdevolle herinnering aan Loes van der Weiden.

Zevenendertig jaar geleden begon Loes met roeien op advies van een arts, omdat zij problemen had met haar knie. Zij kwam bij een zaterdagmorgenploegje met Jet Bakker, Marianne van Amerongen en Fietje Verbeek. Jaren later sloten Loes, Marianne en Fietje zich aan bij Mieke Wesseling en Wieck van Baars. Met z’n vijven waren wij een hechte ploeg op de maandag morgen en lieten zelden het roeien schieten. Ook niet te vergeten de verhalen bij de koffie en…… dat kon erg uitlopen.

Loes had een vaste plaats in de vier. Zij zat op boeg, had een stevige haal en kwebbelde ondertussen lekker door. Zij had een energie en zat vol vrolijkheid. Maar….zaterdagmorgen kregen wij het verdrietige bericht dat Loes vrijdagavond 19 november in een ziekenhuis in Amsterdam was overleden. Dit bericht kwam voor ons groepje hard aan. Haar plaats blijft leeg en wij zullen haar enorm missen.

Marianne, Mieke , Fietje en Wieck

De afscheidsdienst zal in besloten kring plaats vinden en is online te volgen. Als je inlogt, zie je hier de inloggegevens. De familie nodigt je wel uit om op vrijdag 26 november aanwezig te zijn bij de begrafenis rond 12.45 uur op de Algemene Begraafplaats aan de Herfstlaan 3 in Heemstede. Nadere informatie is te vinden op de rouwkaart die op het prikbord in de gang van de Loods hangt.

Instagram