Cruquiusbrug 350In 2021/2022 wil de provincie Noord-Holland de Cruquiusbrug verbreden om fietsers en voetgangers meer ruimte te geven en de doorstroming voor alle verkeer te verbeteren. De provincie vraagt gebruikers van de brug om hun ideeën en heeft daarvoor de website  www.cruquiusbruginbeeld.nl gemaakt.

 

Mocht je er onderdoor roeien of er coachend overheen fietsen en een briljant idee hebben, onthoud dat dan even en laat je idee bij terugkomst achter op die website. Nieuwsgierig rondkijken kan

Lees meer...

thermometerVeilig roeien van november tot april

Vanaf 1 november is het meestal kouder dan vandaag. Het is eerder donker, de zon staat laag en het water koelt af. Vanwege de zichtbaarheid is het verstandig in een skiff (en als boeg in een meermansboot) lichte of reflecterende kleding te dragen. In het invalidentoilet liggen veiligheidshesjes, die kun je hier voor gebruiken. Ook handig voor de coaches die mee fietsen.  Zie ook de pagina over risico's.

 

Reddingsvesten

Vanaf 1 november is het

Lees meer...

indoorOok dit jaar is er voor de Spaarne leden in het winterseizoen (met twee weken onderbreking tijdens de kerstvakantie) de mogelijkheid om binnen te trainen onder deskundige leiding van Eva de Jong (Boot-Fit) en Agnes van der Heijden (Pilates).

 

Boot-Fit onder leiding van Eva de Jong

De Boot-Fit trainingen zijn voor iedereen toegankelijk en zijn gericht op het bijhouden en verbeteren van de bewegingsmotoriek, de aerobe en anaerobe conditie en de spier conditie met nadruk op de romp

Lees meer...

Instagram