Het 4-en vullen met 25 man op 18/7 was gezellig, zeker ook met de borrel na afloop. 
 
Kennis maken met andere roeiers of gewoon samen met je vertrouwde maatjes. Kom je ook? Zaterdag 1/8 om 15:30 op het vlot verzamelen. Iets voor onderweg zorg je zelf voor. Na afloop is het terras en de bar open!
 
Meld je aan via
 
Martin Mense

Onze vereniging gaat weer open al onze leden. Dat is de kern van de versoepeling van de coronaregels per 1 juli die de minister-president gisteren heeft aangekondigd. Junioren, senioren, veteranen mogen vanaf die datum allemaal weer met hun ploegen het water op en daarna in de societeitszaal of op het terras hun kop koffie of glas bier/wijn komen drinken. Het bestuur werkt er momenteel hard aan om de nieuwe, soepeler regels te vertalen in coronagedragsregels voor roeiers en zeilers op onze

Lees meer...

Lieve Spaarneleden

Er is bijna weer een halve maand verstreken sinds alles weer als normaal lijkt. We mogen in alle nummers roeien, de kleedkamers gebruiken, een natje en een droogje halen aan de bar en op woensdagavond van Sandra’s kookgeheimen genieten. Maar vergis je niet, het zijn geen gewone tijden! We moeten met ons allen ons stinkende best doen om van dat vervelende virus verschoond te blijven. En daar moet iedereen bij helpen.

Dus daarom nog een keer de dringende oproep: houdt

Lees meer...

Lockdown, corona-protocol, het nieuwe normaal. Allemaal begrippen waar we drie maanden geleden nog nooit van gehoord hadden. Een roeivereniging die maanden op slot was en nog steeds maar beperkt open. Velen hebben alternatieven gevonden. Sommigen in hardlopen, maar de meesten in het fietsen. Logisch, want kilometers maken op de weg was altijd al een goede tegenhanger van de kilometers op het water. Om uit te blijven dragen dat je voor het Spaarne uitkomt is er nu het Spaarne fietsshirt.

Een

Lees meer...

Instagram