Kees HeyningOp 11 januari is Kees Heyning plotseling overleden. Hij zat decennia lang in onze ploeg, de veteranen acht onder de naam “ Grothuisacht, later Takkacht”. Ondanks zijn ziekte Alzheimer bleef hij tot op het laatst deelnemen aan onze trainingen - het roeien was heel belangrijk voor hem - en het was voor ons vanzelfsprekend en plezierig dat hij dit bleef doen.
Roel Eijsberg

logo bridgeclinicDinsdag 11 februari 2020 om 19:30u is er in ons gebouw een kennismakingsclinic bridge. De clinic begint met het bespreken van de allereerste beginselen van het bridge-spel o.l.v. een gediplomeerde bridgedocent en vervolgens speel je al een heus wedstrijdje! De toegang is gratis, maar je moet je wel aanmelden want het aantal deelnemers is beperkt.

Aanmelden kan - na inloggen - via: Aanmelden Bridgekennismaking.

Wil je nog meer weten? Vraag het Josephine Smits ().

Veilig roeien van in de winter

Het is eerder donker, de zon staat laag en het water koelt af. Vanwege de zichtbaarheid is het verstandig in een skiff (en als boeg in een meermansboot) lichte of reflecterende kleding te dragen. In het invalidentoilet liggen veiligheidshesjes, die kun je hier voor gebruiken. Ook handig voor de coaches die mee fietsen. Zie ook dit artikel over de risico's van roeien en hoe daar mee om te gaan.

 

Roeiverboden

Je mag bij slechte weersomstandigheden niet

Lees meer...

SLR2019 poster 03 350Zondag 26 mei houden we de Spaarne Lenterace. Aan die wedstrijd doen ruim duizend mensen mee in zo'n 300 boten. Dat leidt tot een gezellige drukte in en rond onze vereniging. Daarom is er op zondag vanaf zonsopgang tot 18 uur een roeiverbod, behalve voor deelnemers aan de wedstrijd natuurlijk. De vloot is in het afschrijfsysteem geblokkeerd. Zeilen op de Mooie Nel kan wel gewoon.

 

Om de wedstrijd veilig en eerlijk te laten verlopen, is de wedstrijdbaan gedurende drie blokken voor al het

Lees meer...

Instagram