Wij zijn blij met zeer enthousiaste aanmeldingen voor de winter trainingen in de zaal. Voor de Boot-Fit staat de teller nu op 40 en de Pilates werd zelfs meer dan twee keer overtekend. Dit betekent het volgende:

 

Boot-Fit

Deze week is de laatste kans op aanmelding voor Voorinschrijving van de Boot-Fit. Zeker op de woensdag is er nog voldoende plaats, maar voor de maandag is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Mensen die zich aanmelden voor de maandag hebben de kans dat zijn op de wachtlijst komen en krijgen daarover bericht. Alle voorinschrijvingen tot 5 oktober worden verwerkt, alle inschrijvingen na die datum gelden als proberen en lopen bovendien de kans niet toegelaten te kunnen worden in verband met de beschikbare plaatsen.

Pilates

Het aantal inschrijvingen voor Pilates was meer dan twee keer zoveel als de beschikbare plaatsen. Er is een extra uur op de maandagavond gevonden, maar dat is nu ook vol. Inschrijven voor Pilates is dus helaas niet meer mogelijk.

 

Aanvang trainingen.

De gymzaal aan de Oosterhoutlaan wordt momenteel compleet gerenoveerd. Dit betekent een nieuwe vloer, nieuwe toestellen, beter ventilatiesysteem, etc. Trouwe bezoekers zullen de zaal niet meer herkennen. Deze werkzaamheden worden voor of in de vakantie afgerond. Dit betekent dat zonder tegenbericht (en tegenslagen) dat de trainingen beginnen op maandag 24 oktober 2016. Vanwege de wat late start gaan we aan het einde een week langer door, dus tot en met eind maart.

 

Inschrijven

De inschrijving sloot op woensdag 5 oktober 2016.