KikarowIn het voorjaar en de zomer van 2019 gaat het gebeuren! Met een estafettetocht van 1400 km door Nederland proberen 60 roeiclubs zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek door het onlangs geopende Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie. Natuurlijk doet Het Spaarne ook mee! Op zaterdag 13 juli 2019 komt de karavaan bij ons langs. En daar gaan we met z’n allen een feest van maken.
De voorbereidingen voor onze fundraising zijn in volle gang. Een werkgroep bestaande uit Colien Alleman, Madelon Meijer, Steven Olthof, Anna Bertha de Rooij en Ingrid Wegman heeft een jaarprogramma bedacht voor de periode september 2018 t/m juli 2019 met activiteiten voor iedereen.

DOE MEE!
Het feestelijke jaarprogramma is ambitieus en gevarieerd. Elke maand zijn er verschillende activiteiten waar je (met je roeiploeg) aan mee kunt doen. Ook familie en vrienden zijn van harte welkom. Zo komt er een lezingencyclus, een wilddiner, een benefietconcert, een bridgedrive, een kunstmarkt, een roeiwedstrijd en een ergometer-indoorwedstrijd. Bedrijven worden benaderd, beroemde sporters worden uitgenodigd om een roeiclinic te geven, er zijn jam en taarten te koop en je kunt je met je ploeg laten fotograferen.
De actuele informatie vind je elke maand op de website, in de nieuwsbrief, op het publicatiebord, op flyers in de bar en op de website. Doe allemaal mee en help kinderkanker de wereld uitroeien!

NOG EVEN
Rechtstreeks doneren aan KiKaRow kan natuurlijk ook (Spaarne-rekening NL51ABNA0823386082). En als je ideeën of vragen hebt kun je ons bereiken via
Uitvoerige achtergrondinformatie over het Rondje Nederland is te lezen op www.kikarow.nl

Instagram