indoorOok dit jaar is er voor de Spaarne leden in het winterseizoen (met twee weken onderbreking tijdens de kerstvakantie) de mogelijkheid om binnen te trainen onder deskundige leiding van Eva de Jong (Boot-Fit) en Agnes van der Heijden (Pilates).

 

Boot-Fit onder leiding van Eva de Jong

De Boot-Fit trainingen zijn voor iedereen toegankelijk en zijn gericht op het bijhouden en verbeteren van de bewegingsmotoriek, de aerobe en anaerobe conditie en de spier conditie met nadruk op de romp spieren. Dit gebeurt tijdens twee indoor trainingen van ieder vijf kwartier in de gymzaal op maandagavond onder leiding van Eva de Jong. 

 

Pilates onder leiding van Agnes van der Heijden

Daarnaast is er ook dit jaar weer gelegenheid voor deelname aan Pilates. Deze training richt zich op het creëren van een evenwichtig spiersysteem met ondersteunende ademhalingstechnieken. Deze indoortraining van een uur wordt drie maal gegeven (18-19, 19-20 en 20-21 uur) op woensdag door een gediplomeerde Pilates coach, Agnes van der Heijden.

 

Voor wie?

Voor alle Spaarneleden die gedurende de wintermaanden hun algemene lichaamsconditie willen verbeteren. De training is gelijk voor de gehele groep die aan de training deelneemt. De trainer houdt toezicht op een goede uitvoering, maar iedereen is vrij de oefeningen op eigen niveau en intensiteit uit te voeren.

 

Waar en wanneer?

De Boot-Fit en Pilates trainingen worden gegeven in de gymzaal van de Oost Ter Houtschool, gelegen aan de Oosterhoutlaan 19 in Haarlem op de volgende tijden:

 • Boot-Fit met Eva de Jong (Elke maandag vanaf 22 oktober 2018 tm 25 maart 2019)
  • Maandag 18.30 - 19.45 uur
  • Maandag 19.45 - 21.00 uur
 • Pilates met Agnes van der Heijden (elke woensdag vanaf 24 oktober 2018 tm 27 maart 2019)
  • Woensdag 18.00 - 19.00 uur
  • Woensdag 19.00 - 20.00 uur
  • Woensdag 20.00 - 21.00 uur

Kosten

Voor deelname aan beide trainingen geldt een aparte eigen bijdrage die wordt verrekend met de contributie:

 • Boot-Fit: €100,- 
 • Pilates:   €110,-

 Voor Pilates geldt een minimum van 8 en een maximum van 15 deelnemers en deelname wordt bepaald op basis van volgorde van inschrijving. De bijdrage is vast en is iets hoger dan de Boot-Fit vanwege het specifieke karakter van deze training en de kleine groepsgrootte. Deelname aan zowel Boot-Fit als Pilates is mogelijk, maar dan gelden beide bijdragen en het kan alleen voor zover er plaats is. Bij overtekening zal er gekeken worden of er een extra uur ingelast kan worden van minimaal 8 deelnemers voor Pilates en van minimaal 15 deelnemers voor Boot-Fit.

 

Inschrijven

Inschrijven kan per email via  (wedstrijdcommissaris, Marco Blauwhof). Geef daarbij aan waarvoor je inschrijft: Boot-Fit, Pilates of allebei. Geef ook je voorkeurstijdstip aan.

Leden die afgelopen jaar al hebben deelgenomen hebben al een email gehad en hoeven zich niet opnieuw in te schrijven.

 

Sluiting van de inschrijvingen

De inschrijving sluit op 20 oktober 2018. 

 

Instagram