amphitriteAfgelopen vrijdag 27 april heeft de JeugdCommissie weer een evenement georganiseerd. Na het succes van de afterparty tijdens het kerstdiner, hebben zij dit keer alleen gefocust op een feestje. Dit feest heeft plaats gevonden op onze eigen afstammeling vereniging aan de overkant, H.S.R. Amphitrite. Daar hebben zo’n 30 man een avond (alcohol loos) feest gevierd ter ere aan onze eigen Koning. Deze avond zijn er geïmproviseerde s’mores (marshmallow koekjes) gemaakt op het kampvuur en ook zijn er

Lees meer...

nieuwe jecomDe Jecom (JeugdCommissie) heeft sinds halverwege vorig roeiseizoen nieuwe leden. Wij hebben inmiddels al meerdere evenementen georganiseerd. Zo zijn er al twee barbecues en een spelletjesavond geweest, tegen een laag tarief. Nu willen wij ons imago van de Jecom wat opschalen. Wij gaan vaker een evenement verzinnen die nog beter is dan de vorige. Ook willen wij meer mensen toespreken, zodat er meer mensen komen en wij betere (feestjes, diners, frituuravonden, BBQ’s, spelletjesavonden etc.)

Lees meer...

bbq jeugd 2017 07 08Jongens en meiden, zaterdag 8 juli organiseert de jeugdcommissie weer wat leuks:  een BBQ-Feest voor alle Spaarne jeugdleden. Het kost 6 euro per persoon.  We beginnen om 18:30 uur. Meld je van te voren aan bij de Jecom via Ben je vegetarisch? Geef dat dan even aan bij je aanmelding.

Laat het aan iedereen weten van je groep en kom gezellig eten en zwemmen!!

 

Instagram