amphitriteAfgelopen vrijdag 27 april heeft de JeugdCommissie weer een evenement georganiseerd. Na het succes van de afterparty tijdens het kerstdiner, hebben zij dit keer alleen gefocust op een feestje. Dit feest heeft plaats gevonden op onze eigen afstammeling vereniging aan de overkant, H.S.R. Amphitrite. Daar hebben zo’n 30 man een avond (alcohol loos) feest gevierd ter ere aan onze eigen Koning. Deze avond zijn er geïmproviseerde s’mores (marshmallow koekjes) gemaakt op het kampvuur en ook zijn er uiteraard de gehele avond de nieuwste maar ook de oudste hits gedraaid.

 

Waarom op Amphitrite vraagt u zich misschien af. Op onze eigen KR&ZV Het Spaarne kennen wij ons motto ‘Voor leden, door leden’. De JeCom vindt dat wij als Het Spaarne een betere verbintenis met Amphitrite moeten krijgen. Het is immers de studentenplek van Het Spaarne geweest. Door een betere verbintenis gaan er waarschijnlijk meer ex-jeugd roeiers ernaar toe. Dit help Amphitrite ook weer. Dus dit feestje was ook weer in het kader van ‘Voort wat, hoort wat’.

 

Is de JeCom er nu voor dit jaar klaar mee? Nee dat zijn zij zeker niet. Er liggen nog te veel plannen op tafel om dit jaar nog te doen. Wat wij in ieder geval dit jaar nog van ze kunnen verwachten is de jaarlijkse eind barbecue.

Instagram