loods vanuit de lucht 2De stand van zaken is dat we in gesprek zijn met de gemeente over de voorwaarden waaronder ze medewerking willen verlenen aan ons plan. Dit hangt voor de wethouder af van het advies van de welstandcommissie, waarbij welstand ons plan helaas op een aantal voor ons best cruciale punten anders zou willen zien. We onderzoeken of en hoe we daar uit kunnen komen en hopelijk weten we eind september of we een voor ons goed plan kunnen gaan indienen. Op dit moment zitten we dus nog in de fase van

Lees meer...

loods vanuit de lucht 350Komende donderdagochtend 13 juni om 9.00 uur worden er slimme meters geplaatst in de Loods zoals we die ook al op Mooie Nel hebben. Daarmee kunnen we ons energieverbruik beter monitoren en analyseren. Tijdens de werkzaamheden is er tussen 9.00 en ongeveer 10.00 uur geen stroom of gas beschikbaar. Er is dan dus geen licht, geen warme douche, geen koffie en geen computer om je boot mee af te schrijven of 'mee te nemen'.
KF R500FVeel leden hebben gebruik gemaakt van de speciale aanbieding van Shimano met extra korting en de bestelling via het Spaarne winkeltje. De aanbieding is per eind december 2018 afgelopen. Nu kunnen schoenenbestellingen niet meer via het winkeltje gedaan worden, maar weer alleen via onze site (na inloggen) tegen de gewone Spaarne prijzen.
We hebben divers materieel te koop. We hanteren voor de boten lage prijzen zodat onder meer startende roeiverenigingen materieel over kunnen nemen voor hun vloot. De voorkeur gaat dan ook uit naar het verkopen van de boten aan dergelijke roeiclubs. Voor ander type belangstellenden kunnen we besluiten (meer) marktconforme prijzen te vragen. Mochten meerdere belangstellenden zich melden, dan zal het bestuur bepalen aan wie verkocht wordt. 
Het gaat om:
1. Een Sims Racing RS 27099 2x

Lees meer...

Om aan het grote animo om te ergometeren in de winterperiode tegemoet te komen, kunnen met ingang van maandagavond 26 november vier reserve ergometers ook afgeschreven worden. Ze staan tijdelijk opgesteld in de Heerenkamer (ook wel de archiefkamer genoemd), die gedurende deze periode van het slot gaat.
 
In het afschrijfsysteem zie je straks welke extra ergo’s daar staan. Maak gebruik van de ergometerplek die je hebt afgeschreven. Dit geldt ook al voor de andere ergometers. Het valt op

Lees meer...

Instagram