zeilcup 2017Komende zondag, 17 september, vindt alweer de 4e editie plaats van de tweejaarlijkse Spaarde ZeilCup. Dit jaar is een bijzondere editie, omdat die wordt georganiseerd door en bij de HJC in verband met hun 100-jarig bestaan.

 

De Spaarne Cup is een serie korte wedstrijden tussen de vier 'Haarlemse' zeilverenigingen: HJC, HZV, JVW en KR&ZV Het Spaarne en wordt gevaren in vier polyvalken van Het Spaarne. Van iedere vereniging strijden vier teams van 2 personen om zoveel mogelijk gewonnen wedstrijden teneinde zo de Spaarne Zeil Cup wisselbokaal te bemachtigen.

De Spaarne teams:

De eer van het Spaarne zal worden verdedigd door:

Dames ploeg

vrije ploeg 1

vrije ploeg 2

Bestuur

Annemarie Bleeksma

Arend Jan van Welsenes

Alex Enthoven

Fer Haak

Idzke Hoogeveen

Jeroen Hoogeveen

Ton van Schoonhoven

Thea Haaster

Caroline Eijerling - de Vos

Johannes van Doorn

Miriam Steenbergen

 

 

Kom kijken

Wil je de wedstrijden tussen 10.30 en 17.00 uur volgen, kom dan naar de jachthaven van de HJC aan de Mooie Nelweg 101 in Haarlem, naast onze nieuwe zeillocatie.

 

Na de wedstrijden op de Mooie Nel wordt het evenement afgesloten met een gezellig diner bij de HJC. Ook Spaarne leden kunnen die avond aanschuiven bij dit Captain’s dinner waar deelnemers, bestuursleden en verenigingsupporters aan deelnemen. De dinerkosten  voor een uitgebreid 3 gangen menu zijn €15,-.  Zaal open vanaf 18 uur, diner begint na de prijsuitreiking om ca. 19 uur.

 

Instagram