headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

We mogen weer!!

Beste Spaarnevrienden en -vriendinnen,

 

Eindelijk, het is zover! Veel leden zullen, net zoals wij, gedacht hebben dat het moment van heropening van onze vereniging voor alle leden nog heel lang, te lang, op zich zou laten wachten, maar opeens was het er. De aankondiging van de Minister-president, op woensdagavond 24 juni, dat de beperkingen voor alle buitensporten, dus ook roeien en zeilen, per 1 juli konden vervallen en dat ook de sportkantines weer open konden gaan. Daarmee kwam een einde aan de periode van een paar maanden van steeds verdergaande gedeeltelijke versoepelingen voor de jongere leden.

 

Hulde aan onze instructeurs en coaches die dit mogelijk hebben gemaakt!

 

De achtergrond hiervan wordt natuurlijk gevormd door de steeds verder dalende besmettingscijfers van het virus in ons land. Dat wijst tegelijkertijd op de betrekkelijkheid van de huidige situatie. Het virus is er nog steeds, niet alleen bij ons, maar ook in de landen om ons heen. En het risico van besmetting dus ook. Er is alle reden om, behalve een gevoel van opluchting en plezier over het weer samen kunnen roeien en zeilen, voorzichtig en zorgvuldig te blijven met het naleven van de nog steeds geldende beschermingsmaatregelen, zoals aangegeven in de protocollen voor roeiers en zeilers op onze beide locaties. Lees het betreffende coronaprotocol voordat je gaat roeien of zeilen. Kom als het enigszins kan omgekleed in je sportkleding naar de Loods of de locatie Mooie Nel. Spreek elkaar aan op de naleving van de voorschriften op het vlot, in de kleedkamers en doucheruimtes, op de gangen, in de societeitszaal en op het terras.

 

Op zaterdag, 18 juli viert onze vereniging haar Dies Natalis, de dag waarop wij 135 jaar geleden werden opgericht. Om dat heugelijke moment, het 27e lustrum, te vieren in een jaar dat we geen lustrumfeest kunnen organiseren, nodigen wij alle leden uit op de lustrumborrel op die dag die plaatsvindt om 17:00 uur op de Loods.

 

Veel plezier samen, blijf gezond samen,

Namens het bestuur,

Dick van der Laan, voorzitter

 

wemogenweer Marrit de Weijer 1920We mogen weer!!

Foto: Marrit de Weijer, klik op de foto voor een vergroting

Instagram