102937-4O5A0001.jpg
103450-4O5A6588.jpg
104613-IMG_2706 - kopie.jpg
132510-4O5A8877.jpg
150247-4O5A6620.jpg
152135-4O5A6631.jpg
221819-IMG_5000.jpg
previous arrow
next arrow

Hemelvaartkamp

Nederland kent vele tradities, zo ook uw roei-en zeilvereniging. Een zo'n traditie is het Spaarne Hemelvaartkamp. Een kamp voor jong en oud. Een kamp waar Spaarneleden hun niet roeiende familieleden op een ontspannende manier kunnen laten kennismaken met roeien. Onder begeleiding van ervaren roeiers mag iedereen roeien en sturen en ondertussen kunnen zij kennis maken met de roeisport en met de prachtige omgeving in de buurt van Giethoorn.

 

Op camping €œde Kleine Belterwijde€ vlak bij Giethoorn is een gedeelte van het terrein door ons gereserveerd waarop ongeveer 15 tenten en caravans kunnen staan. Ook zijn er drie blokhutten en kampeerbungalows gereserveerd. Voor de huisjes geldt: vol is vol (verdeling gebeurt op volgorde van binnenkomst aanmelding). Het maximale aantal deelnemers ligt op ca. 65 aantal personen. De deelnamekosten zijn uiteraard elk jaar anders, maar zijn altijd inclusief de kosten voor het huren van de kano's, zeilboten en de auto waarmee de botenwagen wordt getrokken. De campingkosten zijn voor eigen rekening (de campinghouder brengt het gehele Hemelvaartweekend bij je in rekening, ook als je minder nachten staat). Je zorgt zelf voor je eigen eten en drinken.

 

Vanaf begin februari hangt er in het afschrijfhok van het Spaarne een lijst waarop je kunt inschrijven. Het is ook mogelijk om in te schrijven via een van de onderstaande e-mailadressen. Vermeld bij aanmelding de namen van alle deelnemers en bij kinderen de geboortedatum. De definiteve kosten van deelname worden later bekend gemaakt, evenals het gironummer waarop het deelnamegeld gestort dient te worden.

 

Voorafgaand aan het kamp belegt de hemelvaartcommissie voor de deelnemers een informatiemiddag. Je kunt dan met andere deelnemers kennis maken. Voor nadere informatie kun je altijd bellen of mailen met ondergetekenden.

 

Marga Priem

Onze telefoonnummers staan in de ledenlijst.

 

 

Instagram