Na enkele jaren beheerder van ons clubgebouw te zijn geweest, heeft Warja Nijdam te kennen gegeven per 1 mei 2017 zijn functie als beheerder van het gebouw te willen beëindigen en dan de dienstwoning te zullen verlaten. Door zijn vertrek ontstaat een vacature die we graag per 1 mei 2017 ingevuld willen hebben. De KR&ZV "Het Spaarne" zoekt daardoor een actieve, enthousiaste beheerder voor haar clubgebouw.

 

 

Enkele belangrijke taken van de beheerder:

  • het tijdig dagelijks openen en sluiten van het gebouw;
  • het handhaven van orde en netheid in het gebouw en op het terrein;
  • het uitvaardigen en opheffen van roeiverboden;
  • het signaleren en voorkomen van vernielingen, diefstal, brand, etc.

Het betrekken en bewonen van de dienstwoning in het clubgebouw is een verplicht onderdeel van de arbeidsovereenkomst. Een geschikte kandidaat-beheerder beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, moet dienstverlenend zijn ingesteld en dient zowel betrouwbaar als accuraat te zijn.

 

Alhoewel zich enkele kandidaten reeds gemeld hebben, worden alle belangstellenden voor de functie van beheerder van het clubgebouw opgeroepen om te solliciteren door middel van het inzenden van een sollicitatiebrief met beknopt C.V. naar de commissaris materiaal via . Via dit adres kunnen ook vragen over de functie worden gesteld. De termijn voor het inzenden van sollicitaties sluit op 31 maart 2017. De sollicitatiecommissie bestaat uit de commissaris materiaal en de penningmeester. De aanstelling zal op voordracht van de sollicitatiecommissie door het dagelijks bestuur van de vereniging worden verricht.

 

Instagram