Onze leden kunnen onder zeer strikte voorwaarden en in beperkte mate weer het water op. Zie daarvoor het coronaprotocol roeiers en het coronaprotocol zeilers. Alle evenementen tot 1 september zijn afgelast. Het bestuur houdt alle ontwikkelingen in de gaten en plaatst updates op de website, in de nieuwsbrief en in de Loods.

Doe voorzichtig en onderhoud in deze moeilijke tijd zo goed als mogelijk onderlinge contacten. We kijken uit naar het moment waarop er weer gewoon geroeid en gezeild kan worden en waarop we elkaar in goede gezondheid op een vlot of steiger in Heemstede of Haarlem terugzien.

banner mooie nel 350Onze nieuwe locatie Mooie Nelpad 3 gaan we zaterdag 23 september feestelijk openen! Reserveer deze datum dus alvast in je agenda. ’s Middags een zeil- en roeiprogramma, om 16.00 uur de officiële opening met Spaarneleden en extern genodigden met aansluitend een borrel en ’s avonds een barbecue met feestelijkheden op de nieuwe locatie. Nadere berichten en het definitieve programma volgen later.

Lid worden
Coronaprotocol
Coronaprotocol zeilen
indoor at home
Button FB IG timeline Zonder afbeelding

Partners

 

SRD Ambassador banner

 

coffeatworklogo

Vaarverbod?

Instagram