Onze leden kunnen onder zeer strikte voorwaarden en in beperkte mate weer het water op. Zie daarvoor het coronaprotocol roeiers en het coronaprotocol zeilers. Alle evenementen tot 1 september zijn afgelast. Het bestuur houdt alle ontwikkelingen in de gaten en plaatst updates op de website, in de nieuwsbrief en in de Loods.

Doe voorzichtig en onderhoud in deze moeilijke tijd zo goed als mogelijk onderlinge contacten. We kijken uit naar het moment waarop er weer gewoon geroeid en gezeild kan worden en waarop we elkaar in goede gezondheid op een vlot of steiger in Heemstede of Haarlem terugzien.

loods vanuit de lucht 350Van 1 december 2018 tot 1 april 2019 houden we een proef met het roeiverbod. We verlagen de grenstemperatuur tijdelijk van 0 °C naar -1 °C. Dat doen we omdat het in de afgelopen winters vaak voorkwam dat de temperatuur afgerond 0 °C was, maar achter de komma nog net beneden 0 °C  was. Het stoplicht bleef dan rood en je moest soms tot een uur of 10 of half 11 wachten voordat het roeiverbod ophield.

We passen het stoplicht aan. De andere regels van het roeiverbod veranderen niet. Als de test bevalt, wordt de -1 °C definitief de grenswaarde.

 

Lees als opfrisser de regels rond het vaarverbod en de uitleg van het stoplicht nog eens goed door. Zorg er verder voor dat je een goede inschatting maakt van de weersomstandigheden en neem passende voorzorgsmaatregelen voor je eigen veiligheid en comfort, zoals het dragen van warme, goed zichtbare kleding en dergelijke.
Lid worden
Coronaprotocol
Coronaprotocol zeilen
indoor at home
Button FB IG timeline Zonder afbeelding

Partners

 

SRD Ambassador banner

 

coffeatworklogo

Vaarverbod?

Instagram