Receptie en Lustrumborrel - zondagmiddag 5 september 14.00 tot 18.00 uur

Roll up HetSpaarne 1080

Receptie en Lustrumborrel in een context van Kunst en Historie

Achter de ramen van veel Spaarneleden tiert de kunst en cultuur welig rond. Niet zomaar is dit jaar de Cult Spaarne groep gestart. Kunst en cultuur zijn begrippen waar de Spaarneleden wel raad mee weten.

Op zondagmiddag 5 september kunt u de nodige kunst bekijken die gemaakt is door leden van Het Spaarne. Schilderijen, sieraden, keramiek, beelden en mogelijk nog veel meer kunst is dan het aanschouwen en misschien het aankopen waard.

16.00 uur - Bij een receptie hoort ook een woord van onze voorzitter Dick van der Laan.

Ook het Spaarne archief wordt geopend en historische pronkstukjes kunnen bekeken worden.

Loop gewoon binnen, geniet van alles wat tentoongesteld wordt, neem een drankje en ga een gesprek aan met de Spaarnekunstenaar. Mogelijk wordt ook u geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan.

Neem buren, vrienden en kennissen mee en laat hen de Loods zien met onze prachtige Spaarne vloot. Mogelijk maakt u ook anderen enthousiast voor onze watersport en vereniging. Een nieuw lid die zich inschrijft op deze zondagmiddag ontvangt het Lustrummagazine gratis als welkom!

Bij alle activiteiten tijdens het lustrumweekend  Spaarne 135+1 wordt rekening gehouden met de dan vigerende coronamaatregelen.

Instagram