previous arrow
next arrow
Slider

Inschrijven en lesmomenten

We zeilen van april tot half oktober. Hier vind je het inschrijfformulier.

  • Onze ervaren instructeurs geven in de Valken les op maandag-, dinsdag- en donderdagavond (18.45 tot donker) en donderdagochtend (9.45 tot uiterlijk 13.00). In principe schrijf je je in voor een vast lesmoment per week en we verwachten ook dat je er (zo vaak als mogelijk) bent. Wij zijn er ook!
  • 1 of 2x per jaar organiseren we voor Spaarneleden een intensief instructieweekend; een ideale voorbereiding voor het halen van de Spaarnezeildiploma’s. Het weekend staat open voor alle leden die beter willen leren zeilen: beginners, cursisten van de reguliere lesavonden, maar ook Spaarneleden die hun verstofte zeilkennis willen oppoetsen. Zie de zeilagenda voor data en hieronder kun je je inschrijven
  • Wil je les in een Laser dan is daar nu nog geen vast moment voor. Stuur een mailtje aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
  • Spaarne Sailability is er iedere 2 weken op donderdag- en zondagochtenden. Daar kun je onder begeleiding op de Mooie Nel varen in de Hansaboten en als je dat wilt ook opgaan voor een zeildiploma: ZM-2. In de zeilagenda vind je de precieze data.
  • Wil je leren zeilen met de zeilwherry, dan kun je contact opnemen met

Vooral voor de gezelligheid zeilen? Hier lees je wat we daar allemaal voor organiseren.
 

Aanmelden zeilinstructie

Van april tot oktober geven onze ervaren instructeurs zeillessen waar je je voor op kunt geven. Ben je al Spaarnelid? Vul het formulier hieronder in. Ben je nog geen Spaarnelid? Schrijf je dan eerst in bij de vereniging als kennismakingslid (1 maand, voor Spaarne Sailability 3 maanden) of wordt meteen gewoon lid. Wil je liever eerst één keertje meezeilen om te kijken of het iets voor je is? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje aan

Instagram