headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Basisinstructie jeugd

Als je lid wil worden van het Spaarne dan kom je via het aanmeldingsformulier op een wachtlijst. Twee keer per jaar, namelijk begin april en eind augustus, roepen wij de wachtlijst op voor de basisinstructie. Wij kunnen per keer circa 16 jeugdleden oproepen. Als jouw ouders gaan helpen bij de instructie, dan krijg je voorrang. In de basisinstructiegroep zitten jongens en meisjes van verschillende leeftijden bij elkaar op dezelfde tijden. De lessen van de basisinstructie zijn op woensdagmiddag en zaterdagmiddag (ergens na 15.00 uur). De precieze tijden maken we bekend als de introductiedag is geweest. De lessen duren 1,5 uur.

Tijdens de basisinstructie maak je verder kennis met de vereniging, leert de beginselen van het roeien en leert om te gaan met het materiaal. Na twee maanden vragen wij of je wel of geen lid wilt worden en of je verder wil met roeien. Als je lid wordt ga je contributie betalen (zie voor meer informatie de contributiepagina); als je niet verder wil met roeien dan betaal je alleen de kennismakingsperiode. Tarieven kan je terugvinden op de pagina Contributie
Na de basisinstructie schuif je door naar een instructiegroep.

Besluit je na de kennismakingsperiode definitief jeugdlid te worden van onze vereniging, dan hoef je geen actie te ondernemen. Je wordt dan na deze periode automatisch jeugdlid. Je gaat vanaf dat moment contributie betalen, inclusief entreegeld (zie voor meer informatie de contributiepagina).

Wil je na de kennismakingsperiode niet verder, dan betaal je alleen de kosten van de kennismakingsperiode. Je moet dan wel uiterlijk twee dagen voor het einde van je kennismakingsperiode opzeggen bij de ledenadministratie.

Instagram