Sommige informatie op deze website is voorbehouden aan leden van KR&ZV Het Spaarne. Leden kunnen inloggen om die informatie te bereiken. Om in te kunnen loggen heb je een account nodig.

 

Hoe maak ik een account aan?
Je kunt een account aanmaken door op de registratiepagina de daar gevraagde gegevens in te vullen. Let op bij het invullen van de gebruikersnaam: dat moet je lidnummer zijn (hetzelfde lidnummer dat je gebruikt voor het afschrijfsysteem). Zelfbedachte gebruikersnamen moeten we helaas afwijzen. Je kunt je lidnummer vinden op je contributierekening onder de kop 'Deb.nr:'.

Onderaan de pagina moet je de twee woorden uit het plaatje invullen. Dat is om er zeker van te zijn dat je een mens bent en geen computer die vervelend wil doen door nep-accounts aan te maken. Nadat je alles hebt ingevuld en klik je op 'registreren' onderaan de pagina. De website stuurt dan je dan een email met een link. Die link moet je even aanklikken om te bevestigen dat je de eigenaar bent van het emailadres dat je hebt opgegeven.

 

Eisen aan het wachtwoord
Je wachtwoord mag je zelf bepalen en...

  1. het moet minimaal 6 karakters lang zijn
  2. het minimaal één kleine letter, één hoofdletter en één cijfer bevatten
  3. het mag niet lijken op je gebruikersnaam (lidnummer)
  4. het mag niet lijken op delen van je emailadres
  5. karakters mogen niet meer dan twee keer voorkomen

 

En kan ik dan gelijk inloggen?
Bijna. We willen dat alleen leden kunnen inloggen. Daarom checken we bij nieuwe accounts altijd even of de aanvrager inderdaad lid is. Zodra we dat gechekct hebben en het blijkt te kloppen, keuren we de account goed. Dat kan even duren, we zitten niet continu achter de pc. Nadat we je aanvraag hebben goedgekeurd, krijg je bericht en kun je inloggen.

Klik hier om door te gaan naar de registratiepagina.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de webmasters.

 

En kan ik dan ook een boot afschrijven?

De website en het afschrijfsysteem staan helaas los van elkaar. Je gebuikersnaam is bij beide systemen gelijk aan je lidnummer, maar daar houdt de vergelijking op. Met je account voor de website kun je dus geen boten afschrijven. Je wachtwoord voor de website bepaal je bij het registreren zoals hierboven staat. Je wachtwoord voor het afschrijfsysteem krijg je nadat je lid bent geworden. Je kunt dat later wel zelf aanpassen.