headerfotoloods.jpg
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Lustrummagazine

Roll up HetSpaarne 1080

”Het Spaarne leeft – in ritme met het water”

Het eerste exemplaar van het magazine met 84 pagina’s tekst en foto’s over de rijke historie van het Spaarne zal worden uitgereikt aan de Burgemeester van Heemstede en tevens Beschermvrouwe van de KR&ZV Het Spaarne mevrouw Astrid Nienhuis op vrijdagmiddag 3 september. Alle leden die hebben meegewerkt als auteur, ereleden, redactieleden Loods, personeelsleden en externe relaties hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor deze feestelijke bijeenkomst.

De (extern)genodigden kunnen tijdens de bijeenkomst nader kennismaken en bijpraten met het bestuur, de leden die betrokken zijn bij het Lustrum(magazine), wethouders, de pers, voorzitters van andere sportverenigingen uit Heemstede en Haarlem, sponsors en andere genodigden.

Wij hopen van harte dat je in de gelegenheid bent aanwezig te zijn. Je kunt je persoonlijk aanmelden door beantwoording van je persoonlijke digitale uitnodiging via de op naam verzonden e-mail.

Alle leden van het Spaarne kunnen tijdens het Lustrumweekend op zaterdag en zondag hun unieke eenmalige jubileummagazine op naam ophalen.

Een voorproefje lees je in de jubileumloods van september 2020.

Bij alle activiteiten tijdens het lustrumweekend Spaarne 135+1 wordt rekening gehouden met de dan vigerende coronamaatregelen.

Instagram