Zomer

Van begin april tot eind september kun je elke woensdagavond na het roeien eten op de Loods. Bij goed weer kan dat op ons heerlijke terras. Hieronder zie je de menu's van de verschillende woensdagen.

Winter

Van eind september tot begin april ben je 1x per maand op de 2e woensdag welkom bij het winterwoensdagavondeten. Vanaf 18:30 uur borrelen, daarna om 19:00 uur gezamenlijk wordt gegeten.

Aanmelden en kosten

Voor beide seizoenen geldt:

  • Het menu publiceren we hieronder. Dat doen we een aantal dagen vooraf.
  • Om de culinaire logistiek in goede banen te leiden, moet je per keer aanmelden. Dat kan tot dinsdagochtend 11:00 uur door een email te sturen naar  Vermeld daarin je naam, met hoeveel mensen je komt en om welke datum het gaat.
  • De 3-gangen maaltijd wordt geserveerd voor € 10,- Dat is exclusief het drinken.
  • soep v pompoen en appel uit eigen tuin
  • tortilla met chili con carne
  • witte chocolade cheesecake
  • Harira
  • Spaghetti met cherrytomaten en sinaasappel, slow roasted procureur en geroosterde pastinaak, venkel en pompoen 
  • tiramisu
  • Groentesoep
  • Zomerse aardappelsalade rijk gevuld met spercieboontjes en hambuger
  • Mousse van vers fruit
  • Gazpacho
  • Risotto met paddestoelen, doperwtjes, geroosterde venkel en aubergine met merquez worstje
  • Chocolade-truffeltaartje 
  • Zoete aardappelsoep
  • Chili con carne
  • Key lime pie
  • Spaanse spinazie knoflooksoep met geroosterde amandel
  • Albondigas met spaanse rijst en courgette uit eigen tuin
  • Sinaasappelamandeltaart
Instagram