Zomer

Van begin april tot eind september kun je elke woensdagavond na het roeien eten op de Loods. Hieronder zie je de menu's van de verschillende woensdagen. Om de culinaire logistiek in goede banen te leiden, moet je per keer aanmelden. Dat kan door een email te sturen naar Vermeld daarin je naam, met hoeveel mensen je komt en om welke datum het gaat.

Winter

Dit wordt 1x per maand op de 2e woensdag georganiseerd. Vanaf 18:30 uur borrelen, waarna om 19:00 uur gezamenlijk wordt gegeten. De 3-gangen maaltijd wordt geserveerd voor de gebruikelijke € 9,-

Aanmelden kan tot dinsdagochtend 11:00 uur door een email te sturen naar  Vermeld daarin je naam, met hoeveel mensen je komt en om welke datum het gaat.

  • Turks brood met smeerseltjes
  • Stamppotje andijvie met zon gedroogde tomaatjes en slavink
  • Bavarois met vruchtencoulis en slagroom
  • Stokbrood met dipsausjes
  • Stoofpotje rund met groente en rijst
  • vanille ijs met fruit
  • Brood met smeersels
  • Pasta met truffel room, geroosterde venkel, courgette en aubergine met parmezaan en rucola.
  • Merengue kruim met hangop en fruit.
  • Spinaziesoep
  • gehaktbal, worteltjes en gefrituurde aardappelschijfjes
  • appelini met slagroom
  • Brood met smeerseltjes
  • Zomerse pastasallade met chipolataworstjes
  • trifle met vers fruit

Logo stichting ALS NLOp woensdag 26 juli verzorg ik de maaltijd op Het Spaarne, de opbrengst gaat naar de Amsterdam City Swim voor de Stichting ALS. Aanvang van de maaltijd is vanaf 18.30 uur met muzikale omlijsting door de Van Hoytema Band bestaande uit: piano, bas, gitaar en zang.

 

Zoals vele Spaarneleden weten is mijn man Ad Meijer – jarenlang Spaarnelid – in 2005 overleden aan de ziekte ALS. Hij begon bij Het Spaarne op 14-jarige leeftijd en is in zijn studententijd ook lid geweest van Laga. Daarna

Lees meer...

  • Artisjok met dip, brood met aioli
  • Gratin dauphinois met ratatouille en venkelworstje.
  • Fruitcrumble
  • Brood met een dip
  • Broodje pulled pork met pickled onions en smokey bbq saus, groene salade en geroosterde maiskolf.
  • Geroosterde perzik met lavendel, cantuccini en citroenyoghurt.
  • olijven en stokbrood met kruidenboter.
  • Tabouleh met ratatouille en merquezworstjes.
  • Slagroomsoesjes met chocoladesaus.
  • Brood met pesto en crudite met aioli
  • Salade van krieltjes, venkel, wortel, prei, dragon, tuinkers en honing mosterdvinaigrette daarbij een siciliaans gemarineerd visje.
  • Verse aardbeien met slagroom