Zomer

Van begin april tot eind september kun je elke woensdagavond na het roeien eten op de Loods. Hieronder zie je de menu's van de verschillende woensdagen. Om de culinaire logistiek in goede banen te leiden, moet je per keer aanmelden. Dat kan door een email te sturen naar Vermeld daarin je naam, met hoeveel mensen je komt en om welke datum het gaat.

Winter

Dit wordt 1x per maand op de 2e woensdag georganiseerd. Vanaf 18:30 uur borrelen, waarna om 19:00 uur gezamenlijk wordt gegeten. De 3-gangen maaltijd wordt geserveerd voor de gebruikelijke € 9,-

Aanmelden kan tot dinsdagochtend 11:00 uur door een email te sturen naar  Vermeld daarin je naam, met hoeveel mensen je komt en om welke datum het gaat.

  • Brood met een dip
  • Broodje pulled pork met pickled onions en smokey bbq saus, groene salade en geroosterde maiskolf.
  • Geroosterde perzik met lavendel, cantuccini en citroenyoghurt.
  • olijven en stokbrood met kruidenboter.
  • Tabouleh met ratatouille en merquezworstjes.
  • Slagroomsoesjes met chocoladesaus.
  • Brood met pesto en crudite met aioli
  • Salade van krieltjes, venkel, wortel, prei, dragon, tuinkers en honing mosterdvinaigrette daarbij een siciliaans gemarineerd visje.
  • Verse aardbeien met slagroom
  • Bruschetta met tomaten mozzarella en basilicum.
  • Groene risotto met merquezworstjes
  • Triffle met bananen!
  • Tortillachips met quacemole, pittige salsa, watermeloen en komkommer
  • Burrito met een heerlijke vulling van kidneybonen, mais, tomaat en texmex gehakt. Geserveerd met een tomatensalsa en yoghurt.
  • Appel, rabarber crumble met slagroom.
  • Crudite en brood met mangochutneydip
  •  bombaykip met spinazie en yoghurt
  •  citroentaart met ananas
  • Stokbrood met tapenade
  • Macaronischotel
  • Vanillevla met verse aardbeien en slagroom
  • Gratin dauphinois
  • Geroosterde groente
  • Kofte gehaktbal met tatziki
  • profiteroles met chocoladesaus
  • brood met humus en muhamnera
  • arabisch stoofpotje van kip, gember, pruimen, zoete aardappel, venkel en paprika geserveerd met bulgur.
  • panna cotta met rozenwater en rode vruchten.