Zomer

Van begin april tot eind september kun je elke woensdagavond na het roeien eten op de Loods. Bij goed weer kan dat op ons heerlijke terras. Hieronder zie je de menu's van de verschillende woensdagen.

Winter

Van eind september tot begin april ben je 1x per maand op de 2e woensdag welkom bij het winterwoensdagavondeten. Vanaf 18:30 uur borrelen, daarna om 19:00 uur gezamenlijk wordt gegeten.

Aanmelden en kosten

Voor beide seizoenen geldt:

  • Het menu publiceren we hieronder. Dat doen we een aantal dagen vooraf.
  • Om de culinaire logistiek in goede banen te leiden, moet je per keer aanmelden. Dat kan tot dinsdagochtend 11:00 uur door een email te sturen naar  Vermeld daarin je naam, met hoeveel mensen je komt en om welke datum het gaat.
  • De 3-gangen maaltijd wordt geserveerd voor € 10,- Dat is exclusief het drinken.
  • Bruschetta
  • Geroosterde knoflook rozemarijn aardappeltjes met parmigianna melanzane en Italiaanse gehaktbal.
  • Chocoladetaart
  •  Katjang pedis, kroepoek, brood en wasabimayo.
  •  Aziatische curry met kip, cocos, purut, sereh, paksoi en courgette.
  •  Mango lassi
  • Tortillachips met salsa en yoghurt
  • Taco’s met chili con carne jalapeno en salade
  • Strawberry cheesecake
  •  Gemarineerde artisjok 
  •  Rattatouille met kip in een peterselie parmezaan korst, gepofte zoete aardappel en kruidenkwark.
  •  Soesjes met aardbeien en chocoladesaus.
  • Brood met verschillende smeersels
  •  stampotje v kruiden en waterkers met spareribs en geroosterde venkel
  •  rabarber, abrikozencrumble.

Geïnspireerd door mijn Griekse vakantie:

  • Tatziki met brood en olijven
  •  Klassieke mousaka met aardappel, tomaat, gehakt en aubergine.
  •  Freddo cappucino.

Een warme dag en een koude maaltijd!

  • Gazpacho
  • Goed gevulde pastasalade met gegrilde aubergine
  • Griekse yoghurt met fruit
  • Turks brood met tapenade
  • Stampotje andijvie met gehaktbal
  • Appelina met slagroom

Vanwege een begrafenis as woensdag en vakantie de twee daarop volgende weken zal Eduard de aankomende drie weken de sterren van de hemel koken voor jullie! Tot 16 mei!

Groeten, Sandra.