Zomer

Van begin april tot eind september kun je elke woensdagavond na het roeien eten op de Loods. Bij goed weer kan dat op ons heerlijke terras. Hieronder zie je de menu's van de verschillende woensdagen.

Winter

Van eind september tot begin april ben je 1x per maand op de 2e woensdag welkom bij het winterwoensdagavondeten. Vanaf 18:30 uur borrelen, daarna om 19:00 uur gezamenlijk wordt gegeten.

Aanmelden en kosten

Voor beide seizoenen geldt:

  • Het menu publiceren we hieronder. Dat doen we een aantal dagen vooraf.
  • Om de culinaire logistiek in goede banen te leiden, moet je per keer aanmelden. Dat kan tot dinsdagochtend 11:00 uur door een email te sturen naar  Vermeld daarin je naam, met hoeveel mensen je komt en om welke datum het gaat.
  • De 3-gangen maaltijd wordt geserveerd voor € 10,- Dat is exclusief het drinken.
  • Kroepoek en cassave met zoetzuur en sambal mayo
  • Gado gado salade met rijst, satesaus, geroosterde pinda's, boontjes en atjar.
  • Spekkoek met verse ananas en slagroom
  • Brood aioli en risottobitterbal
  • Tortellini met tomaten basilicumsaus, citroenricotta en parmezaan.
  • Citroentaart
  • Surinaams komkommerzuur met brood aioli
  • Roti met Kip masala, gekookt ei en sperziebonen.
  • Surinaamse fruitcocktail met kokos
  • Bruschetta
  • Geroosterde knoflook rozemarijn aardappeltjes met parmigianna melanzane en Italiaanse gehaktbal.
  • Chocoladetaart
  •  Katjang pedis, kroepoek, brood en wasabimayo.
  •  Aziatische curry met kip, cocos, purut, sereh, paksoi en courgette.
  •  Mango lassi
  • Tortillachips met salsa en yoghurt
  • Taco’s met chili con carne jalapeno en salade
  • Strawberry cheesecake
  •  Gemarineerde artisjok 
  •  Rattatouille met kip in een peterselie parmezaan korst, gepofte zoete aardappel en kruidenkwark.
  •  Soesjes met aardbeien en chocoladesaus.