Zomer

Van begin april tot eind september kun je elke woensdagavond na het roeien eten op de Loods. Hieronder zie je de menu's van de verschillende woensdagen. Om de culinaire logistiek in goede banen te leiden, moet je per keer aanmelden. Dat kan door een email te sturen naar Vermeld daarin je naam, met hoeveel mensen je komt en om welke datum het gaat.

Winter

Dit wordt 1x per maand op de 2e woensdag georganiseerd. Vanaf 18:30 uur borrelen, waarna om 19:00 uur gezamenlijk wordt gegeten. De 3-gangen maaltijd wordt geserveerd voor de gebruikelijke € 9,-

Aanmelden kan tot dinsdagochtend 11:00 uur door een email te sturen naar  Vermeld daarin je naam, met hoeveel mensen je komt en om welke datum het gaat.

Logo stichting ALS NLOp woensdag 26 juli verzorg ik de maaltijd op Het Spaarne, de opbrengst gaat naar de Amsterdam City Swim voor de Stichting ALS. Aanvang van de maaltijd is vanaf 18.30 uur met muzikale omlijsting door de Van Hoytema Band bestaande uit: piano, bas, gitaar en zang.

 

Zoals vele Spaarneleden weten is mijn man Ad Meijer – jarenlang Spaarnelid – in 2005 overleden aan de ziekte ALS. Hij begon bij Het Spaarne op 14-jarige leeftijd en is in zijn studententijd ook lid geweest van Laga. Daarna heeft hij jarenlang jeugd en senioren gecoacht, zelf actief geroeid in de ploeg van Jan Bloem en Rob Takkenberg. Ook onze kinderen Erica, Martin, Taco en Nienke zijn enthousiaste Spaarne roeiers geweest. Erica en ikzelf zijn dat nog steeds! Tot op het laatst bleef Ad geïnteresseerd in het wel en wee van Het Spaarne.

 

De kosten van de maaltijd zijn 9,00 Euro, een extra bijdrage is uiteraard van harte welkom. Door mee te zwemmen en deze maaltijd te organiseren wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de strijd tegen deze ziekte.

 

logo deelnemer amsterdam city swim 2017Op zondag 3 september is dan de Amsterdam City Swim, hoop dan ook het water in te springen en voor het goede doel 2 kilometer door Amsterdam te zwemmen. Mocht je mij daarmee willen ondersteunen dan kan dat door een donatie te doen of naar Amsterdam te komen en de zwemmers te komen aanmoedigen. Donaties zijn welkom op: https://www.amsterdamcityswim.nl/deelnemers/madelon-meijer-van-emden

 

Aanmelden voor het eten kan via , graag je naam vermelden en met hoeveel mensen je komt en dat het om woensdagavond 26 juli gaat. Uiteraard ben je natuurlijk ook welkom om onder het genot van een kopje koffie/thee of drankje te komen genieten van de muziek.

 

Het menu is vegetarisch:

  • Bonensalade
  • Aardappel / mozzarella ravioli in boter citroensaus
  • Chocolade mousse