Zomer

Van begin april tot eind september kun je elke woensdagavond na het roeien eten op de Loods. Bij goed weer kan dat op ons heerlijke terras. Hieronder zie je de menu's van de verschillende woensdagen.

Winter

Van eind september tot begin april ben je 1x per maand op de 2e woensdag welkom bij het winterwoensdagavondeten. Vanaf 18:30 uur borrelen, daarna om 19:00 uur gezamenlijk wordt gegeten.

Aanmelden en kosten

Voor beide seizoenen geldt:

  • Het menu publiceren we hieronder. Dat doen we een aantal dagen vooraf.
  • Om de culinaire logistiek in goede banen te leiden, moet je per keer aanmelden. Dat kan tot dinsdagochtend 11:00 uur door een email te sturen naar  Vermeld daarin je naam, met hoeveel mensen je komt en om welke datum het gaat.
  • De 3-gangen maaltijd wordt geserveerd voor € 10,- Dat is exclusief het drinken.
  • Romige courgettesoep met dille
  • Pastasalade met chipolataworstje
  • Appelcrumble
  • brood met tapenade 
  • lasagna bolognese
  • flensje met chocolade en fruit
  • Tom ka kai soep 
  • Sajoer boontjes met kipsate en kruidige rijst
  • Spekkoek met watermeloen
  • Gazpacho
  • Broodje hamburger met gegrilde paprika, courgette en venkel, rode uienchutney, dragonmayonaise en groene salade
  • Keylime pie
  •  Tomaten linzen soep
  •  Geroosterde aardappels met knoflook en rozemarijn, gekonfijte citroen kippenboutjes en caponata
  •  Profiteroles met room en chocoladesaus
  • stokbrood met kruidenboter, gemarineerde olijven
  • spaghetti bolognese met parmezaan en basilicum, geserveerd met groene salade
  • Italiaanse liefde 
  • Brood en dips
  • Tabouleh en tajine v kip met “sept” legumes
  • Wafel met room, caramel en aardbei
  • Tomaten-paprika soep met turks stokbrood
  • Marokkaanse kip met ingemaakte citroen en olijven met volkoren couscous, komkommersalade
  • Griekse yoghurt, aardbeien en schuim
  • Brood met olijventapenade.
  • Spaghetti carbonara geserveerd met rijk gevulde "groente" salade.
  • Tira misu
Instagram