loods vanuit de lucht 350In 2017 organiseert Het Spaarne weer een aantal roeiclinics voor kinderen en jongeren van Heliomare en het REA college. We nodigen je uit bij één of meer clinics als vrijwilliger te helpen. Er komen 3 clinics en deze vinden plaats op woensdag 21 juni, donderdag 22 juni en woensdag 28 juni. 

Er is één clinic voor de jeugd van het middelbaar onderwijs van Heliomare. Zij zijn ongeveer van 14 tot 18 jaar oud en hebben een beperking in het autistisch spectrum of een lichamelijke beperking. Deze clinic is op donderdag 22 juni van 10.00 tot ongeveer 14.00 uur.

Vanuit Heliomare wordt dit georganiseerd door Sanne van der Donk. Zij is al vele malen bij ons geweest met een groep en dat was altijd erg leuk.

 

Daarnaast hebben we 2 clinics van het REA college. Dit is een MBO opleiding gelieerd aan Heliomare. Hier volgen jong volwassen van ongeveer 17 jaar tot 22 jaar hun opleiding. Zij willen graag met 2 groepen bij ons een clinic komen doen om hun leerlingen met de roeisport en de mogelijkheden kennis te laten maken. Ook hier gaat het voor 70% om mensen met een beperking in het autistisch spectrum en voor 30% om mensen met een lichamelijke beperking. 

Deze clinics staan gepland voor woensdag 21 juni en woensdag 28 juni. Ook van 10.00 tot ongeveer 14.00 uur.

 

Het zijn goepen van ca. 15 personen. Het zou super fijn zijn als jullie mee willen doen! We zien je aanmelding heel graag tegemoet. Dat kan via

 

 

Instagram