CAR Onderlinge 2 070 DSC 3316Op zaterdag 30 september hadden we in het 132 jarig bestaan van onze vereniging een primeur: Onderlinge roeiwedstrijden bij de CAR! Een uitdaging die naast veel voorbereiding vooral veel inzet vroeg van alle deelnemers. Risicovol? Nee, bleek al vanaf de start. Klokslag 12 startten 2 C-vieren in een afvalrace. 8 Ploegen streden om een 1e en 2e plaats die binnen respectabele tijden  werd gehaald. Na de pauze om 2 uur de behendigheidswedstrijd in wherries, die bestond uit een slalom rond uitgezette boeien. 6 Wherries gingen om beurten van start. Een snelle tijd met zo min mogelijk strafpunten als uitdaging. Ook hier ging het om een 1e en 2e plaats.

 

Rond 4 uur de feestelijke prijsuitreiking met “blik” voor de winnende ploegen en vaantjes voor alle deelnemers en vrijwilligers in een uitgelaten stemming, want we kunnen met trots zeggen dat dit nieuwe onderdeel van ons uitgebreide wedstrijdaanbod voor herhaling vatbaar is!

 
De foto's van dit evenement staan in het fotoboek.
 
De CAR (commissie aangepCAR Onderlinge 1 031 DSC 3042ast roeien) is nog op zoek naar roeimaten voor de zaterdagochtend van half 11 tot ca, half 1 (hoeft niet iedere week). Als je mee wilt doen bij deze leuke groep meld je dan aan bij of bel Carla Huisman, voorzitter CAR commissie 06-551 4321 4.
 
Instagram