hubertusdiner 2017 11 18 350Afgelopen zaterdag tekenden Eduard van der Worp, Hugo Cohen, Geert Beusen en Fer Haak voor een culinair hoogstaande avond met het achtgangen-Hubertusdiner. Zo serveerde de rood-witte brigade een amuse, pompoensoep met gerookte ganzenborst, wildpaté, een pasteitje van wild zwijn - en dan kwamen er nog vier gangen. Jeannette Jimmink, een van de bijna vijftig gasten: 'De zaal zag er met de mooi gedekte tafels sfeervol uit, de bediening was attent, ik zat aan een gezellige tafel en het eten was superlekker! En álles was zelfgemaakt: van de paté tot aan de gerookte ganzenborst. Het was geweldig! Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!' 
 
Carla Steensma-Drost  is het van harte met haar eens: 'Het was een topavond, en van zo'n hoog niveau! Over het eten kun je gerust in de overtreffende trap praten, maar ook de sfeer was goed, en de wijnen waren perfect gekozen bij de gerechten. Ik vond het in één woord geweldig! Ook leuk dat iedereen zich er op had gekleed. De verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn ruimschoots waargemaakt, je zag dat iedereen genoot. Wat me ook opviel: de keukenbrigade was heel rustig: de heren hadden het goed voorbereid en alles liep op rolletjes.' 
 
Klik op de foto voor een vergroting
Instagram