headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Online kookworkshop met Sandra

Weet je nog? Woensdagavond eten op de sociëteit, dat was pas gezellig! Een wijntje of biertje met je roeimaten en een goed verzorgde maaltijd verzorgd door Sandra van Keukengeheimen!! Tjee, het lijkt wel uit een vorig leven………..het water loopt je vast alweer in de mond! In deze online kookworkshop op 14 april a.s. licht Sandra een tip van de sluier op van haar Keukengeheimen. Het idee voor dit evenement is ontstaan uit het fonds “Verbinding”.

Wat moet je je daarbij voorstellen?

  • Je schrijft je in, dat kan tot uiterlijk 11 april 22:00 uur
  • Je vermeldt voor hoeveel personen jij gaat koken
  • De kosten bedragen € 17,50 per persoon
  • Op 14 april vanaf 15.00 uur staat je pakket met alle ingrediënten en een beschrijving klaar
  • Dit kun je ophalen tot 17:00 op de loods
  • De kookles begint om 18:30 via Zoom en duurt ca. 50 minuten
  • Sandra begeleidt je dan hoe we deze ingrediënten snijden en samensmeden tot een heerlijke maaltijd
  • Je krijgt via de mail de link voor de kookles; we gebruiken Zoom. Vragen en opmerkingen kun je tijdens de sessie via de chat plaatsen en zo nodig kun je ook het woord vragen door een virtuele hand op te steken. Voor de maaltijd is gelegenheid om de verbinding en de werking te testen
  • De gehele activiteit vindt doorgang bij minimaal 20 deelnemers
  • Uit het fonds “Verbinding” wordt een snack vooraf aangeboden

De Socom wenst je alvast een smakelijke maaltijd toe en hoopt dat je er, weliswaar op afstand, een gezellige avond aan over houdt.

Over Sandra:

Al bijna 10 jaar is Sandra onze vaste cateraar op woensdagavond. Daarnaast kent haar bedrijf Keukengeheimen nog vele andere activiteiten. Ze kookt vaak voor grote artiesten en hun crew in verschillende theaters en soms op de gekste locaties. Sandra is dol op improviseren en bijzondere uitdagingen. De stilte die corona ook in haar bedrijf bracht heeft zij benut om een superleuk kookboekje te schrijven. Inmiddels is het uitgeven en verkrijgbaar voor € 24,95. Ook dat kun je mee bestellen bij het pakket. Superleuk als cadeautje voor jezelf of voor….

Opgeven: stuur een mail naar onder vermelding van je naam en telefoonnummer, het aantal personen en laat weten als je ook Sandra’s kookboek bij het pakket wilt ontvangen. De betaling dient vooraf via de bank te geschieden; de betalingsgegevens krijg je bij de bevestiging.

Instagram