jeugdwedstrijden poster 350Update: de uitslagen van de onderlinge jeugdwedstrijden vind je hier. De foto's staan hier.
 
De vakantie is bijna voorbij en sommige jeugdleden hebben alweer in de boot gezeten. Tijd om met z’n allen het nieuwe roeiseizoen 2017-2018 te openen met de Onderlinge Jeugdwedstrijd op zaterdag 16 september. We verzamelen om 12:30 uur, de eerste start is om 13:00 uur. Na afloop is er een prijsuitreiking en een BBQ.
 
Voor wie:
Ieder jeugdlid van het Spaarne, dus onervaren roeiers maar ook ervaren wedstrijdroeiers. Er wordt natuurlijk wel een verdeling gemaakt in leeftijd en jongens/meisjes. Hierbij hanteren we de leeftijdsgroepen (10-12, 13-14, 15-16, 17-18 jaar) voor aankomend jaar (2018).  Bij onvoldoende deelname worden er leeftijdsgroepen samengevoegd.
 
Wat gaan we doen: 
Je gaat in een vier drie keer 350 meter (Spookhuis tot vlaggenmast) roeien in steeds een andere boot en steeds een andere bemanning. Jouw eindtijden worden  opgeteld bij jouw naam. Ook ga je een keer 250 meter (jeugd) of 500 meter (junior) afleggen op de ergometer. Per leeftijd is er dan één winnaar bij de jongens en één bij de meisjes
Verder willen we deze resultaten gebruiken om vaste ploegjes te vormen voor het komende seizoen, zowel voor de DiNHo als voor nationaal. Dus doe mee als je in een leuke ploeg wil komen!
 
Hoe aanmelden:
Geef je op bij je coach, of door een mail te sturen naar  , of stuur een WhatsApp naar 06-10897555. Geef daarbij aan met wie je eventueel graag samen in een ploeg wil. De organisatie maakt de indelingen voor deze dag. Geef ook op of je meedoet met de BBQ na afloop (gratis !). Het aanmelden moet gebeuren voor maandag 11 september.
 
Vaardigheidsproef:
Op zondag 17-9 is er een KNRB Vaardigheidsproef in de skiff. De start is om 7:30 uur. Het is erg vroeg maar dan zijn er geen boten en andere roeiers. Deze proef is alleen voor jeugdleden die Skiff 2, Sturen en hun Theorieproef hebben gehaald. Wedstrijdroeiers worden zeker uitgedaagd om mee te doen. Ook hierbij geldt het dat je je moet opgeven, geef ook je voorkeur voor een boot op. De afstanden die geroeid moet worden staan hier.

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting ervan.

Instagram