headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Obligatielening Bovenloods

Slag klaar maken! Slag klaar! Af! We starten binnenkort met de ingrijpende verbouwing, uitbreiding en verduurzaming van de eerste verdieping van ons monumentale verenigingsgebouw aan het Marisplein te Heemstede. Dit project (Bovenloods genaamd) behelst het toekomstbestendig maken van het gebouw voor minimaal de komende 25 jaar: functioneel, met (behoud van) een goede uitstraling, duurzaam, onderhoudsarm, veilig en toegankelijk. De financiering van het project trekt een zware wissel op de financiën van de vereniging en het bouwfonds. Mede dankzij subsidies, donaties, giften en leningen zijn we toch in staat het project behoorlijk conservatief te financieren. 
 
Het sluitstuk van de financiering is een obligatielening, te plaatsen bij leden en donateurs van de vereniging. De lening kent een looptijd van vijf jaar, waarbij ieder jaar 20% van de geplaatste stukken wordt uitgeloot en afgelost. De stukken hebben een (nominale) waarde van EUR 500,00. De te vergoeden rente bedraagt 3% per jaar. Meer informatie en voorwaarden lees je in de brochure (wel eerst even inloggen).
 
Bij de folder zit een inschrijfformulier. Er zullen ook gedrukte exemplaren beschikbaar komen. Die zijn op te halen in de clubzaal. Na aanvang van de verbouwing en sluiting van het gebouw zenden we die op verzoek toe. Inschrijven kan tot en met 30 juni 2022.
 
Mede door de uitgifte van deze obligaties zijn we in staat om als vereniging goede voorzieningen te bieden aan onze huidige en toekomstige leden en donateurs alsmede aan onze gasten. Leden en donateurs, die zich verbonden voelen met onze mooie, trotse vereniging en haar fraaie verenigingsgebouw nodigen wij van harte uit haar een (financieel) steuntje in de rug te geven. Doe mee!
 
Het bestuur is zich er van bewust dat er na lezing vast nog vragen bij jullie leven. Aarzel niet en vuur die op ons af via .
Instagram