Sinds het begin van 2014 kennen we de mogelijkheid een proeflidmaatschap te nemen. Gedurende 3 maanden kan je dan kijken of je inderdaad lid wil worden. Na 3 maanden word je automatisch gewoon lid, tenzij je vóór die tijd bij de ledenadministratie aangeeft niet te willen doorgaan met roeien of zeilen.

 

Nadat je je hebt aangemeld via de website nemen we contact met je op en maken we afspraken over instructie (voor de beginners) of voorroeien (voor de ervaren roeiers). Dit geldt ook voor het zeilen. De kosten van het proeflidmaatschap moet je per automatische incasso betalen. We incasseren het bedrag aan het eind van de eerste maand van je proeflidmaatschap.

 

Besluit je in de derde maand van je proeflidmaatschap lid te blijven van onze vereniging, dan hoef je geen actie te ondernemen. We zetten je proeflidmaatschap automatisch om in een jeugd-, student-, partner- of gewoon lidmaatschap, net wat er voor jou van toepassing is. De ingangsdatum daarvan is dan de ingangsdatum van je proeflidmaatschap. De kosten van het proeflidmaatschap brengen we in mindering op de kosten voor het daaropvolgende lidmaatschap. Wel brengen we nog het entreegeld in rekening.

 

Besluit je tijdens je proeflidmaatschap dat je daarna niet verder wil, dan moet je voor het einde van de 3 maanden opzeggen bij de ledenadministratie. We schrijven je dan aan het einde van je proeflidmaatschap weer uit.

 

Op de pagina contributie vind je het overzicht van de verschillende bedragen.

Instagram