8en vullen, daarna smullen!

trefroei

 

Als beginnend boordroeier in een acht roeien, daarna met je mede-roeiers in het clubhuis eten en meer mensen leren kennen!

 

Vanaf woensdag 17 april organiseren we, op de derde woensdag van de maand tijdens de zomermaanden, een acht voor enthousiaste boordroeiers in opleiding. De acht vertrekt om 18.30 uur en staat onder begeleiding van een ervaren stuur. Na afloop van het roeien is er gelegenheid om mee te eten.

 

De actie “8en vullen, daarna smullen” is bedoeld voor beginnende boordroeiers en mensen die wel wat boordervaring hebben, maar geen of weinig ervaring hebben met het roeien in een acht. Als minimale eis geldt dat je of de B2-proef hebt gedaan of op dit moment in opleiding ervoor bent.

 

De inschrijvingen voor de tocht op woensdag 21 augustus zijn inmiddels gesloten. Je kunt je nu inschrijven voor de laatste editie van het '8en vullen' van dit seizoen, die gehouden wordt op woensdag 18 september. De inschrijvingen sluiten op woensdagavond 11 september. Bevestiging via e-mail volgt spoedig na de sluitingsdatum.

 

Kijk je s.v.p. zondagavond 15 september ook even in je spamfilter? Onze bevestigingsmails willen weleens als spam aangemerkt worden. Mocht je nog vragen hebben, e-mail naar: .


Instagram