toerroeienOp 18, 20, 21 en 22 april organiseren we weer de beroemde Spaarne bollentochten, zowel voor nationaal als internationaal gezelschap. Velen hebben zich ingeschreven en dank zij de goede samenwerking met Rijnland wordt er weer een mooi en gevarieerd programma aangeboden. Ook zal op 20 en 21 april met de gasten worden gedineerd in ons mooie clubhuis.

 

Deze dagen zullen er dus wat minder boten voor Spaarneleden beschikbaar zijn en ook zal het aan het begin van de dag tussen 9.30 en 10.30 bij vertrek en later in de  bij terugkomst extra drukte geven op het vlot.

 

Natuurlijk is er in verband met de tochten geen roeiverbod in de ochtend, maar rekenen we op de traditionele gastvrijheid van Spaarneleden om onze gasten goed te ontvangen en waar nodig begrip te hebben dat het soms even duurt voordat de eigen boot te water gelaten kan worden.

 

Met elkaar maken we er weer feestelijke dagen van, we hopen op goed weer en wat kleur in de velden, mocht het nog wat fris zijn dan hebben in ieder geval de roeiers een mooie rode blos.

Instagram