Valken vullen

Het valken vullen is een initiatief om meer leden van het Spaarne kennis en ervaring te laten maken met het zeilen op de mooie Nel. Sinds 2017 heeft het Spaarne hier een prachig onderkomen met een royale vloot aan open boten (valken, een randmeer, en een centaur) die schreeuwt om intensiever gebruikt te worden.

 

Spaarne leden die nog geen of weinig ervaring hebben of vroeger wel gezeild hebben maar binnen de vereniging nog geen zeilbevoegheid hebben gehaald zijn welkom om zich aan te melden, maar je bent ook welkom als ervaren zeiler. Doel van de middag is om lekker te zeilen. We proberen op basis van de opgegeven zeilervaring de zeilers over de boten te verdelen. Er zullen ook instructeurs en ervaren zeilers zijn om helpende hand te bieden en waar nodig een beetje instructie te geven. Gaat het je om pure instructie dan kan je je beter aanmelden voor een van de instructie avonden, maar het is een prima gelegenheid om te kijken of je het zeilen leuk vindt.

 

Als je mee wil varen, geef je dan op (inloggen vereist). De data waarop we de Valken vullen staan in het inschrijfformulier.

Instagram