headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Digitaal afschrijven

Voor het reserveren van boten ('afschrijven') gebruiken we het programma My-Fleet. Daarmee kunnen leden van de vereniging via internet hun boten reserveren. Dat kan thuis, op het werk, of in een internetcafé in Zuid-Afrika. Maar het kan ook gewoon op de loods. Hoe dat moet, dat staat in de handleiding die je hieronder kunt vinden.  Je bereikt het afschrijfprogramma door op de voorpagina van de website rechtsboven in het horizontale menu te klikken op de knop 'Afschrijven'.

Alle leden van het Spaarne hebben toegang tot het systeem. Ieder lid kan over een periode van 48 uur 4 boten reserveren. De reserveringen mogen elkaar daarbij niet overlappen. Een aantal leden heeft aanvullend daarop een speciale bevoegdheid gekregen. Denk hierbij aan coördinatoren van opleidingsgroepen en coaches van wedstrijdroeiers. Ook een aantal bestuurs- en commissieleden heeft zo'n speciale bevoegdheid gekregen. Hiermee kunnen deze mensen langer van te voren hun boten afschrijven. Een aantal kan zelfs meerdere boten afschrijven.

De handleiding voor het afschrijven vind je hier.

Welke boot mag ik afschrijven?
In het afschrijfsysteem staan verschillende aanduidingen achter boten. Wat betekent dit en welke boten mag ik gebruiken?
  • Opleidingsboot mag gebruikt worden voor opleiding
  • Permissieboot is op aanvraag voor wedstrijden en mag je alleen afschrijven als je hier permissie voor hebt
  • Wedstrijdboot is alleen voor deelname aan nationale wedstrijden met een verplichte training
  • Overige boten (boten waar niets achterstaat) zijn verenigingsboten waar iedereen in mag roeien met de juiste proeven.

De overige veelgestelde vragen vind je in de FAQ. Heb je een vraag die -na het doornemen van de handleiding en de FAQ- nog niet beantwoord is, mail ons dan. Vragen over wachtwoorden en contactgegevens kun je stellen aan de ledenadministratie via Alle andere vragen kun je stellen aan de beheerders van het afschrijfsysteem via 

My-Fleet heeft inmiddels ook een app gemaakt. Voor Android is de app gratis. Voor Apple moet de vereniging extra betalen en dat doen we niet. Je vindt de (Android)app in de Google Playstore. Voor het gebruik van de app heb je een clubcode nodig. Voor onze vereniging is dat 'rvs' (zonder de aanhalingstekens). Verder heb je natuurlijk je gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

Instagram