previous arrow
next arrow
Slider

Oproep aan adverteerders voor het Lustrummagazine Het Spaarne 135 jaar

Geschreven door Edward van der Zwaag

Het Spaarne leeft

Het full colour Lustrummagazine Het Spaarne 135 jaar met de titel “Het Spaarne leeft” verschijnt tijdens het lustrumweekend en zal worden uitgereikt aan onze beschermvrouwe, tevens burgemeester van Heemstede.

Dit speciale eenmalige speciale magazine, bestaande uit 80 bladzijden, is voorzien van prachtige actiefoto’s en lezenswaardige artikelen over alle takken van sport waarmee onze Koninklijke Roei- en Zeilvereniging Het Spaarne haar leden aan zich bindt.

 

Jubileummagazine Het Spaarne 135 jaar

Om onze sportvereniging met ongeveer 1000 leden een breder gezicht te geven, zowel binnen als ook buiten het ledenbestand, is ervoor gekozen om een eenmalig uniek jubileummagazine te laten verschijnen. Dit magazine wordt persoonlijk op naam aan elk Spaarnelid uitgereikt. Tevens zal door de pers ruimschoots aandacht besteed worden aan het verschijnen van dit magazine en het lustrumfeest. Op de website van Het Spaarne is reeds een speciale link aangemaakt.

 

Adverteerders sponsoren

De afgelopen jaar is door het bestuur gereserveerd om het lustrum Het Spaarne 135 jaar te vieren tijdens 3 dagen in september 2020 met alle leden. Een financiële bijdrage van adverteerders is echter noodzakelijk. En tevens een enorme kans voor adverteerders om zich te profileren als bedrijf dat waarde hecht aan sportiviteit, gezelligheid en enthousiasme!

Kortom, de redactie en het bestuur is op zoek naar nog enkele adverteerders/ sponsoren die zich willen binden aan onze vereniging en bereid zijn een advertentie te plaatsen in dit speciale eenmalige fullcolour Jubileummagazine.

 

Noodzakelijke bestandsformats

Tekst: in Word of txt-bestand. Lengte is afhankelijk van format. Algemeen geldt: hoe korter hoe krachtiger!

Bruto gaginaformaat 22/30 cm. Snijtekens en 3 mm overfull (3 mm extra beeld buiten de afsnede i.v.m. rondom schoon snijden zonder dat er witte randen kunnen ontstaan)
Foto’s: Hoge resolutie in JPEG of TIF (resolutie minimaal 180 DPI)
Logo’s en illustraties: EPS (Photoshop) of AI bestand (Adobe Indesign, als vector). En anders een hoge resolutie JPG bestand. 

Bestanden onder de 500 kb zijn vaak minder goed bruikbaar. 

 

Overzicht van de advertentieformaten uitgaande van een bruto pagina formaat van 22 x 30 cm

1/1 pagina                  220 x 300 mm

1/2 pagina                  200 x 135 mm

1/4 pagina                  95 x 135 mm

1/8 pagina                  95 x 62,5 mm

 

Kosten advertenties

De prijs voor

1/1 pagina      € 1.600  

1/2 pagina      €    800

1/4 pagina       €    400

1/8 pagina       €   200

 

Reacties

Wij zien uw reactie graag voor 1 april 2020 tegemoet. Uiteraard zijn wij bereid  een toelichting te geven op ons voorstel waarbij we ook de aanvullende mogelijkheden over sponsoring met u kunnen doornemen.

Uw reactie kunt u sturen naar Jaap Jan van Nielen, , voorzitter Sociëteitscommisie en bestuurslid.

Instagram