25 april 2019

25 april 2019

 • Wisselend bewolkt, in de loop van de middag en vanavond buiige regen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vanmiddag is er eerst af en toe zon, van het zuiden uit neemt de bewolking langzaam toe. In de loop van de middag gaat het in het westen enige tijd regenen. In het noorden en oosten blijft het tot de avond meest droog, daar komt vanavond pas regen voor. De regen kan buiig van karakter zijn en een klap onweer is niet geheel uit te sluiten. De maxima liggen tussen 16°C aan de zuidwestkust en lokaal 20°C in het oosten en noordoosten. De wind is zuid tot zuidoost en matig tot vrij krachtig.

  In de nacht naar vrijdag is het zwaar bewolkt, met in het zuidwesten ook enkele opklaringen. In het noorden en oosten zijn er perioden met buiige regen, elders is het meest droog. Het wordt circa 9°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit richtingen tussen west en zuidwest.

  Vrijdagochtend valt er aanvankelijk in het noordoosten lichte regen, elders is het droog met opklaringen. In de middag zijn er stapelwolken en kan er met name in het noorden en westen een enkele bui ontstaan. Daarbij zou onweer en hagel kunnen voorkomen. In de loop van de avond wordt het droog en klaart het op veel plaatsen op. Het wordt ongeveer 17°C. De wind is zuidwestelijk en matig. In de avond draait de wind naar zuid, in het noorden naar zuidoost. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 25/04/2019 13.00 uur LT

     

Instagram