• Veel bewolking en in het noord(oost)en af en toe regen
    Verwachting voor vandaag en morgen

    Het is bewolkt en vooral in het noordoosten valt er lichte regen of motregen. Elders blijft het meest droog met in het zuiden soms wat zon. De temperaturen lopen uiteen van 12°C in het noordoosten tot 15°C in het zuiden. De westelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard.

    Komende nacht is er veel bewolking en valt er vooral in het noorden en oosten af en toe regen of motregen. Het koelt nauwelijks af, de temperatuur ligt de gehele nacht rond 13°C. De wind is west tot noordwest en matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig, in het noordelijk kustgebied hard, 7 Bft.

    Ook woensdag overdag is het bewolkt en kan er lokaal lichte regen vallen. De kans daarop is nog steeds het grootst in het noorden en oosten van het land. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 14°C in het noordoosten tot lokaal 17°C in het uiterste zuiden. De noordwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, eerst af en toe krachtig. (Bron: KNMI)

    Uitgifte: 23/10/2018 15.39 uur LT