29 maart 2020

29 maart 2020

 • Vrij koud met vanvond tamelijk veel wind. Morgen enkele buien.
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vanavond zijn er brede opklaringen, alleen in het zuidoosten is er eerst nog veel bewolking. Het is overal droog, De noord- tot noordoostenwind is (vrij) krachtig. Langs de kust en op het IJsselmeer is de wind hard. In de loop van de avond neemt de wind af. De temperatuur ligt rond de 6°C, maar vanavond koelt het snel af.

  Komende nacht zijn er eerst brede opklaringen en gaat het landinwaarts licht vriezen. In de kustgebieden blijft de temperatuur (net) boven het vriespunt. In de loop van de nacht raakt het in het noorden bewolkt en tegen de ochtend kan er daar een enkele winterse bui vanaf zee binnendrijven. De wind draait geleidelijk naar noordwest en is zwak tot matig, in de kustgebieden vrij krachtig.

  Morgen overdag trekt een gebied met bewolking en een aantal buien van noord naar zuid over het land. In de ochtend kunnen de buien landinwaarts lokaal nog een winters karakter hebben. In het zuiden is het eerst droog met nog geregeld zon. Later in de middag en in de avond wordt het van het noorden uit droog en klaart het op. De maximumtemperaturen liggen rond 8°C bij een matige, langs de kust vrij krachtige, noord- tot noordwestenwind. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 29/03/2020 17.54 uur LT

     

Instagram