wku23Van 20 tot en met 28 augustus is druk op de Willem Alexanderbaan bij Rotterdam. Dan worden daar namelijk de wereldkampioenschappen roeien voor senioren, junioren en onder 23 gehouden. En daar wil je natuurlijk heen. Je kunt tot 30 juni je kaartje met korting kopen. De organisatie stuurde ons dit bericht daarover:

 

Graag herinneren we u aan de kortingsactie voor leden van de KNRB roeiverenigingen. Een WK Roeien organiseren is helaas niet mogelijk zonder inkomsten, vandaar dat er toegangskaartjes moeten worden aangeschaft. De leden van de KNRB roeiverenigingen krijgen echter wel een aantrekkelijke korting.

Na het succes van de 50% kortingsactie in het openingsweekend van de kaartverkoop is de verkoop goed doorgegaan met de kortingsactie voor de KNRB-leden. Op 30 juni verloopt de actie echter en worden de kaartjes weer de volledige voorverkoopprijs. 

Het werkt simpel: op de website www.rotterdam2016.com/bezoekers/kaarten/ klikt u het het knopje 'coupon' of 'kortingscode'. Daarna vult u in '2016' en klikt op 'apply'. Vervolgens verschijnen er een aantal extra kaartjes met de toevoeging KNRB dit zijn de extra voordelige varianten van de kaartjes.

Een extra uitleg voor het gebruik van de kortingscode staat hier.